VODSTVO

Nekatere stvari se nikoli ne spremenijo. Paul Mitchell soustanovitelj in izvršni direktor John Paul DeJoria in solastnik Angus Mitchell še vedno usmerjata podjetje glede na prvotno vizijo ustanoviteljev. Kljub raznim povpraševanjem po prodaji podjetja, lastniki le-tega to zavračajo in ostajajo zvesti svoji prvi zaobljubi, da bo Paul Mitchell vedno del profesionalne lepotne industrije. Zaradi njihove strasti, talenta in navdihnjenega vodenja je Paul Mitchell eden najbolj razpoznavnih in spoštovanih imen v lepotni industrij.

John Paul DeJoria

Soustanovitelj in glavni izvršni direktor 

Preberi več

Paul Mitchell

Soustanovitelj podjetja

Preberi več

Angus Mitchell

Solastnik podjetja in artistični direktor

Preberi več

Michaeline DeJoria Heydari

Podpredsednica

Preberi več

NAŠA ZGODOVINA

40 let nazaj sta dva prijatelja dobila navdih za ustanovitev podjetja, ki bi podpiralo uspešnost frizerjev in ponujalo razkošno nego za lase po dostopnih cenah. Vse ostalo je zgodovina.

ARTISTIČNI TIM

Naša večkrat nagrajena ekipa obiskuje frizerske dogodke po celem svetu ter predstavlja  profesionalcem iz frizerskega sveta najbolj vroče novosti in trende. John Paul Mitchell Systems stilisti so opremljeni z znanjem in neprimerljivo strastjo do frizerske obrti.

Robert Cromeans

GENERALNI UMETNIŠKI DIREKTOR

Angus Mitchell

UMETNIŠKI DIREKTOR ZA PODROČJE IZOBRAŽEVANJA

Lucie Doughty

GENERALNI UREDNIŠKI DIREKTOR IN DIREKTOR ZA SPLET

Noogie Thai

UMETNIŠKI DIREKTOR ZA OBLIKOVANJE

Colin Caruso

UMETNIŠKI DIREKTOR ZA BARVE

Heather Kaanoi

Umetniški direktor

DOBRODELNI PROJEKTI

Baby2Baby je dobrodelna organizacija, ki otrokom starim 0-12 let iz družin z nižjimi dohodki zagotavlja plenice, oblačila in druge nujne potrebščine, ki si jih vsak otrok zasluži. Tudi sama Michaeline DeJoria (namestnica direktorja John Paul Mitchell Systems) je članica te k skupnosti usmerjene organizacije.

Bright Pink je edina ameriška nacionalna neprofitna organizacija, ki je osredotočena na preventivo in zgodnje odkrivanje raka dojk in raka jajčnikov pri mladih ženskah. Ponosni smo, da podpiramo njihovo poslanstvo izboraževanja, ozaveščanja, zagotavljanja pripomočkov in moči ženskam vseh starosti, da so proaktivne do svojega zdravja.

EyesOnCancer.org je neprofitna organizacija namenjena ozaveščanju glede rakovih obolenj. Le-ta uči frizerje in ostale strokovnjake s področja lepote, kako prepoznati in odkrivati kožnega raka v zgodnjih fazah obolenja. Skozi izobraževanje si prizadeva zmanjšati usodnost obolenja, saj je melanom odkrit v zgodnji fazi ozdravljiv.

Leta 2010 je John Paul DeJoria soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Paul Mitchell skupaj z Berea College ustanovil Grow Appalachia, neprofitno pobudo, ki pomaga apalaškim družinam v Apalaški dolini zasaditi zdravo prihodnost. V zadnjih nekaj letih je organizacija pomagala pridelati več kot 460.000 kg (1.1 milijon funtov) zdrave, organske (ekološko pridelane zelenjave in sadja) hrane za več tisoč ljudi v petih državah.

Vsako leto šole Paul Mitchell Schools združijo svoje moči in z dobrodelno kampanjo »Funraising« zbirajo sredstva za različne neprofitne skupine in organizacije. Leta 2014 so tako samo študenti iz 110 Paul Mitchell šol skupaj zbrali 2.1 milijon ameriških dolarjev! V 11 letih - od samega začetka kampanje - so tako skupaj zbrali že več kot 13.3 milijona ameriških dolarjev.