Michaeline DeJoria Heydari

Podpredsednica

Michaeline DeJoria Heydari

Michaeline DeJoria, hči Johna Paula DeJorija soustanovitelja blagovne znamke Paul Mitchell® , se z veseljem spominja, kako je kot najstnica obiskovala pisarno svojega očeta v Los Angelesu. Sedaj, kot podpredsednica John Paul Mitchell Systems®, skrbi za razvoj vseh blagovnih znamk podjetja.

Preden je zasedla mesto podpredsednice je delala v različnih oddelkih podjetja. To ji je veliko pomenilo, saj je lahko od blizu spoznala različne vidike poslovanja. Ta izkušnja narekuje njen način vodenja… dobra organizacija poslovanja oddelkov podjetja s poudarkom na iskanju novih možnosti za napredek in razvoj.

Michaeline je študirala na Modnem inštitutu za oblikovanje in trženje - Fashion Institute of Design & Merchandising ter na univerzi Pepperdine University, smer organizacija komunikacije in industrijske psihologije. Je navdušena popotnica ter uživa v spoznavanju sveta in novih kultur. Poseben in pomemben del njenega življenja pa je tudi filantropija. Pomaga pri vzdrževanju otroških zavetišč, javnih šol v Los Angelesu ter podpira različne zdravstvene in raziskovalne projekte.