Razveselimo Zemljo z okolju prijaznimi izdelki za nego las

Linija Tea Tree dokazuje, da je tudi kozmetična blagovna znamka lahko okolju prijazna ter učinkovita in da je lahko vsak mesec, mesec posvečen Zemlji.

Razveselimo Zemljo z okolju prijaznimi izdelki za nego las

Z nekaterimi lepotnimi favoriti kot so Tea Tree Special Shampoo.Tea Tree osvežilno popestri in obogati čas pod tušem s svojimi rastlinskimi sestavinami in aroma terapevtskimi dišavami, primernimi za vse tipe las. Embalaža in papir sta narejena iz recikliranega materiala ter obnovljivega bambusa. Več let že sodelujemo z organizacijo Reforest’Action, okoljevarstveno organizacijo s sedežem v Parizu, ki omogoča ljudem posaditi drevo preko spletne platforme ter na ta način preprečiti krčenje gozdov. Nazadnje so člani John Paul Mitchell Systems® in organizacije Reforest’Action, po požaru, v National Angeles Forest in okolici posadili 150 mladih dreves bora.

Glavni izvršni direktor John Paul DeJoria je že dolgo zelo cenjena osebnost zaradi okolju prijaznega delovanja in poslovanja ter je bil imenovan za inovatorja leta na podelitvi nagrad za okoljevarstveni pristop »Environmental Media Awards’«.

Odkrijte kako pomemben učinek na svet imata Tea Tree in Reforest’Action*:

*Vir: reforestaction.com

Odkrij kako lahko pomagaš Tea Tree in Reforest’Action in ustvariš razliko na področjih, kjer to najbolj potrebujejo. Vtipkaj kodo TEATREE19 ter brezplačno posadi svoje drevo še danes. Za več informacij o blagodejnih učinkih dreves Tea Tree na okolje, klikni tukaj. Deli z nami kako praznuješ mesec oz. dan posvečen Zemlji, uporabi #RootedInGreen ter nam sledi na Instagramu.

 

Izključno sončna energija 

Držimo se svojih načel. Leta 1983 sta Paul Mitchell in John Paul DeJoria ustanovila znamenito, trajnostno usmerjeno in izključno na sončno energijo naravnano posestvo  Awapuhi Farm na Havajih. Trajnostno delovanje je še vedno naša glavna misija.

Uporaba reciklirane embalaže

V času praznikov in obdarovanj ter pakiranja Tea Tree izdelkov v zabavne, praznične in številčno omejene sete je naš glavni cilj promocija trajnostnega delovanja in usmerjenosti. Radi ponovno uporabljamo sete in ekološko naravnane embalaže kot je 100% reciklirani papir darilnih škatel iz prejšnjih let.

 

Praznujte mesec Zemlje z izdelki Tea Tree.