5 nasvetov za nego lasišča pozimi

Ste čez zimo dobro poskrbeli za svoje lasišče? Čeprav živite v kraju, kjer ni hudih zim, lahko menjanje sezon in nihanje temperatur vseeno neugodno vpliva na kožo in vaše lasišče.

5 nasvetov za nego lasišča pozimi

Veliko ljudi ne posveča pozornosti koži, kar je precej pomembno predvsem v hladnejših mesecih. V nadaljevanju vam bomo podali nekaj nasvetov, kako ustrezno poskrbeti za kožo in lasišče tudi pozimi.

Tea Tree Oil—naš heroj za nego lasišča

Tea Tree Oil, oziroma olje čajevca, se lahko pohvali z številnimi zdravilnimi lastnostmi, med njimi tudi z zmanjševanjem vnetij in drugih težav s kožo. Vsi izdelki v liniji Tea Tree vsebujejo olje čajevca in so zato odlični za zmanjševanje ali preprečevanje dražečega, suhega lasišča v zimskih mesecih.

Kako se spopadati s suhim lasiščem in prhljajem pozimi

Suho zimsko vreme lahko na lasišču sproži nastanek prhljaja. Na srečo obstaja več načinov, kako omiliti pekoč občutek na lasišču in srbenje. Tea Tree Special Shampoo – najbolj prodajan šampon z izvlečkom čajevca. Gre za izreden šampon za vse, ki imajo suho in občutljivo lasišče, nagnjeno k prhljaju.  Eden najbolje poznanih in učinkovitih načinov za zmanjševanje prhljaja je antimikotična nega. In čajevec je poznan kot učinkovit antimikotik.    

Podarite lasišču več nege

Če je vaše lasišče bolj občutljivo, uporabite Tea Tree Hair and Scalp Treatment, ki bo poživil suhe lase in suho lasišče ter jima povrnil vlago. Vsebuje sojine beljakovine, karitejevo maslo, vitamin E ter pantenol. Bogata nega s čajevcem bo pomirila razdraženo kožo po umivanju.

Posebna nega za kodraste lase (in lasišče)

V bolj suhih mesecih podarite kodrastim lasem nekoliko več ljubezni in pozornosti. Kodrastim lasem skozi vse leto najbolj ustreza vlažilni šampon, v zimskih mesecih pa je le-ta še večjega pomena. Vlaži suhe lase, obenem pa jih očisti in neguje lasišče. Svetujemo vam uporabo  Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo, ki je bil narejen posebej za kodraste lase.

Preventivna nega za lasišče

Scalp Care Anti-Thinning Tonic naredi veliko več kot samo zmanjša izpadanje las. Vsi izdelki v liniji Scalp Care vsebujejo ekskluzivno rastlinsko mešanico Regeniplex, ki stimulira lasišče in ustvarja odlično okolje za debelejše in bolj zdrave lase, vse leto.

Zimska obnova las

Zdravo lasišče so povod do zdravih in navlaženih las. Še en nepogrešljiv izdelek za vašo zimsko orožje je Tea Tree Hand Soap. Antibakterijsko milo navlaži kožo z rok odstrani umazanijo in bakterije. Zdravilni in zaščitni učinki čajevca ohranjajo roke mehke, gladke ter čiste.

Preverite celotno ponudbu Tea Tree linije tukaj.