Kako je havajski ingver prišel v izdelke Paul Mitchell?

Spoznajte izdelke awapuhi

Kako je havajski ingver prišel v izdelke Paul Mitchell?

 Paul Mitchell je imel zelo rad havajske otoke in kot pravi zgodba, je med njegovim bivanjem tam spoznal tradicijo umivanja las s cvetličnimi čebulicami in sokom, ki so ga iztisnili neposredno iz ingverja awapuhi. Čez čas je odkril, da so Havajci že stoletja uporabljali dišeči sok rastline awapuhi, znane tudi kot "šamponski ingver", za mehčanje in nego kože in las.



Očarana nad zdravilnimi močmi havaskega ingverja awapuhi sta skupaj s soustanoviteljem Johnom Paulom DeJoriom leta 1983 na Havajih ustanovila kmetijo awapuhi na sončno energijo, ki je proizvajala elektriko za celotno tovarno v kateri so gojili havajski ingver, katerega so kasneje uporabili v izdelkih za nego las Paul Mitchell. Objekt je še dan danes na lokaciji, ki je popolnoma izven omrežja, napaja ga sončna energija in kot vir vode uporablja deževnico, zaradi česar je kmetija samooskrbna in zmanjšuje ogljični odtis.

Vsi ingverji awapuhi, ki se uporabljajo v izdelkih Paul Mitchell, se tam še danes ekološko pridelujejo. Poberejo ga in dajo v pasivno-sončno dehidracijsko lopo, kjer toplota sonca počasi suši korenine. Ko se korenine posušijo, jih zdrobijo v fin prah in pošljejo v njihov najsodobnejši center za inovacije izdelkov (PIC) v Santa Clariti v Kaliforniji za proizvodnjo.

 

KATERI SO NAJBOLJ PRILJUBLJENI AWAPUHI IZDELKI?


PAUL MITCHELL® ORIGINALS

Prvotna linija izdelkov, formulirana s havajskimi awapuhiji v 80. letih, obstaja še danes. Raziščite vrhunske vlažilne prednosti rastline za vse vrste las in kože, ki se skrivajo v šamponu za lase Paul Mitchell® Awapuhi Shampoo ™, balzamu za lase Paul Mitchell® The Conditioner ™ in vlažilnemu spreju Paul Mitchell® Awapuhi Moisture Mist®.

 

VZGOJENI NA HAVAJIH. NAREJENI ZA RAZKOŠJE.

Danes se tradicija srečuje s tehnologijo s preverjenimi sistemi za nego las, ki uporabljajo inovativne mešanice z ekstraktom havajskega awapuhija za preoblikovanje las na najglobljih nivojih v razkošnih linijah Awapuhi Wild Ginger®.

OBNOVITE

Obnovite in napolnite lase z linijo Repair Awapuhi Wild Ginger®. Ta linija bogatih šamponov in intenzivnih balzamov vsebuje ekskluzivno tehnologijo KeraTriplex®, ki popravi in obnovi suhe in krhke lase. Ekstrakt Awapuhi poskrbi za uravnavanje vlage ter za sijoče, obvladljive in zdrave lase.


ZGLADITE

Zgladite lase z Linijo Smooth iz Awapuhi Wild Ginger®. Ta linija gladilnih izdelkov za nego las vsebuje edinstveno mešanico KeraReflect®. Abesinsko olje, izvleček awapuhija in beljakovine keratina lase pretvorijo v mehke ter bleščeče z MirrorSmooth. zaključkom.

OBLIKUJTE

Sodobni, visoko zmogljivi izdelki za oblikovanje las v liniji Awapuhi Wild Ginger® Style vsebujejo ekskluzivno tehnologijo KeraTriplex® za zaščito las, hkrati pa jih s stilom zaklenejo s hidratantnimi in obnovitvenimi lastnostmi izvlečka awapuhija.