COLIN CARUSO IN POGOVOR O BARVAH

DVA NAČINA ZA SPODBUJANJE BARVNIH STORITEV V SALONU

Če se ravno sprašujete, kako spodbuditi prodajo barvnih storitev v vašem salonu, potem imate srečo: Colin Caruso vam podaja nekaj nasvetov, kako ustvariti modne pričeske z nepogrešljivimi blond niansami.

COLIN CARUSO IN POGOVOR O BARVAH

Posvetlite in tonirajte

SynchroLift je ekskluzivno belilo, ki je bilo zasnovano s pomočjo edinstvene tehnologije. Zasnovan je tako, da hitro in nežno posvetli do 7 tonov ter daje lepe posvetlitvene in negovalne rezultate. Belilo Synchrolift ustvari odlično podlago za nanašanje demi-permanentne barve Crema XG™. Vse nianse linije Crema XG™ se lahko med seboj mešajo ali se uporabljajo samostojno. Izbira je prepuščena frizerju in njegovim željam. Crema XG™ podari lasem čudovit sijaj ter lepo navlaži predhodno posvetljene lase.

 

Blond nianse Crema XG:

10PA (10/81) daje blond lasem hladen, leden videz in je odlična za nevtraliziranje neželenih rumenih tonov, ki se lahko pojavijo pri ustvarjanju platinum blond barve.

8V (8/6) je rahlo vijolična niansa, ki se odlično poda rahlo temnejšim blond lasem.


Rešitve s katerimi boste prihranili nekaj časa

Saloni so bili v zadnjem letu in zaradi epidemije postavljeni v poseben položaj. Kako nadaljevati? Colin svetuje:

» To je bilo precej težko leto za frizerje. Prvič v zgodovini se je zgodilo, da so frizerji morali zapreti salone. Frizerstvo je bil vedno zelo fleksibilen poklic. Danes smo primorani razporejati termine drugače, na dan nimamo toliko strank kot smo jih bili vajeni in zato je potrebno prihraniti čas ter delati na tem, da smo bolj učinkoviti.«

The Demi Flash Toners imajo čas delovanja 2-10 minut. Je odličen izdelek za osvežitev blond barve las. Na voljo so v treh niansah, ki nevtralizirajo medeninaste reflekse na predhodno posvetljenih laseh, dajejo sijaj ter navlažijo lase. The Demi Flash Toners ne vsebujejo amonijaka zato vam ne bo potrebno skrbeti, da bi pri toniranju posvetljenih las lahko vplivali na osnovno višino tona.

Crema XG™ je demi-permanentna barva za lase. Ne vsebuje amonijaka ter odlično navlaži lase. S kratkim časom delovanja (samo 20 minut) skrajša storitev barvanja tako stranki kot frizerju. Crema XG™ je vsestransko uporabna barva za vse vrste barvnih storitev. Lahko se uporablja za svetljenje, barvanje, toniranje in osvežitev, korekcijo barve ter vsakokrat daje zanesljive in čudovite končne rezultate.

 

Tehnika barvanja

Zelo pomembno je vedeti, kam nanašati barvo. Določite mesta, kjer bo nova barva prišla najbolj do izraza in kjer bo najboljše poudarila pričesko vaše stranke. Svetljenje, oblikovanje pramenov za ustvarjanje okvirja okoli obraza ter toniranje za več dimenzije.