Vse o kodralnikih

Čudoviti kodri zahtevajo pravi pripomoček. Izberite najboljši kodralnik in si zagotovite sanjske kodre. 

Vse o kodralnikih

IZ ALUMINIJA ALI TITANA?

Ne gre samo za dajanje prednosti enemu ali drugemu materialu. Izberite tistega, ki vam bo najbolje služil.

  • Cevi iz aluminija, ki jih lahko dobite na Paul Mitchell® Pro Tools™ pripomočkih, zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote ter oblikovanje čvrstih in dolgo obstojnih kodrov.
  • Kodralne cevi iz izotermičnega titana, ki odlikujejo kodralnike iz linije Neuro, pa zagotavljajo oblikovanje las pri višjih temperaturah, se segrejejo hitreje in bolj enakomerno kot cevi iz aluminija.

 

KATERO VELIKOST IZBRATI ZA USTVARITI VAŠE SANJSKE KODRE?

1.75” (3,81 cm )

Takšna velika kodralna cev spominja na premer krtače za sušenje s sušilcem. Odlična je za ustvarjanje velikih kodrov, polnih volumna.

1.5” (3,75 cm)

Kodralna cev je primerna za srednje do dolge lase. Odlična je za ustvarjanje poletnih valov ter dodajanja volumna pri korenu las.

1.25” (3,17 cm)

Ne prevelika, ne premajhna. Kodralna cev te velikosti je ravno pravšnja za holiwoodske kodre in druge glamurozne pričeske.

1” (2,5 cm)

Najbolj vsestransko uporabna kodralna cev. Primerna za vse dolžine las in lahko ustvari vse vrste pričesk, od gladkih do klasičnih kodrov in valov, vse odvisno od tega, kako se lasje navija okoli nje.

0.75” (1,9 cm)

Tanka kodralna cevka ustvarja definirane kodre in kodre. Idealen za kratke do srednje dolge lase ter za ustvarjanje vitic pri romantičnih pričeskah. 

3 v 1

Kodralnik s tremi izmenljivimi kodralnimi cevkami omogoča neskončno možnosti oblikovanja pričeske. Z enim samim pripomočkom lahko oblikujete sproščene valove, naravne kodre ali kodrčke. 

S ŠČIPALKO ALI BREZ NJE?

Ne glede na to, ali izberete kodralnik s ščipalko ali brez nje, boste z obema dosegli lepe kodre. Izbira pa je povsem vaša.

  • Tradicionalni kodralniki imajo navadno ščipalko, ki olajša držanje pramena okoli cevke. Vendar pa lahko ščipalka, zaradi nepravilne uporabe, pusti sled na laseh.
  • Kodralniki brez ščipalke zahtevajo več spretnosti pri ovijanju kodra okoli kodralne cevi.

 

KAKO SE USPEŠNO SPOPADATI S TOPLOTO?

  • Prvo pravilo pri določitvi toplote je to, da za kodranje tanjših las, izberete nižjo temperaturo kodralnika.
  • Pred uporabo toplotnega pripomočka vedno nanesite na lase izdelek za zaščito las pred toplotno obdelavo Neuro™ Protector Paul Mitchell® Hot Off The Press®