Sproščen začetek šolskega leta z Neon izdelki

September je že v polnem teku, ti pa si z eno nogo še na počitnicah?  Imamo pravo rešitev zate.

Sproščen začetek šolskega leta z Neon izdelki

Sladke izdelke, ki ti bodo polepšali in popestrili prve jesenske dni ter naredili začetek šolskega leta resnično sladek.

Neon izdelki te bodo resnično navdahnili, ti vlili vso potrebno samozavest ter te spodbudili k temu, da spoštuješ svojo individualnost in k temu spodbujaš tudi prijateljice in prijatelje. Pogumno in odločno recite »ne« medvrstniškemu nadlegovanju. V nadaljevanju pa si preberi kaj ti ponuja linija izdelkov Neon za resnično sladek in uspešen začetek šolskega leta.

Vedno s seboj: manjša pakiranja Neon izdelkov

Izdelki v manjših embalažah, ki se bodo lepo znašli v torbi. Tako bo tvoj videz vedno urejen. Sugar Spray, ki bo tvoje lase osvežil in jim dodal teksturo ali Sugar Twist, gel za razmršen videz. Izdelki, ki ti bodo pomagali pokazati tvoj pravi, sproščeni jaz.

Za lep dan: Neon Sugar Cleanse in Neon Sugar Rinse.

Šampon in balzam, ki bosta tvojim lasem podarila svežino, sproščenost, predvsem pa lep, urejen in zdrav videz. S svojim sladkim vonjem bosta zagotovo postala tvoja najljubša izdelka.

Najboljši v tvojem razredu? Vsak in vsi. Vsak ima svoje prednosti, ki so edinstvene. Zato poišči najboljše v vsakem od sošolcev ter to spoštuj v duhu Neon.

Veš kaj je še super? Širjenje prijaznosti in pozitivnosti. Sledi nam na #paulmitchellslovenia #neon.