Trendi nege lasišča

Dobra novica: učinkoviti večstopenjski kozmetični izdelki že nekaj časa niso več omejeni samo na vašo rutino nege obraza.  

Trendi nege lasišča

In ne, ne govorimo o tipičnem šamponu in balzamu za lase. Ohranite svoje lasišče v skladu z učinkovitimi sistemi za nego las, kot je naš Scalp Care Regeniplex Regimen Kit, za katerega je v neodvisni klinični študiji 85 % uporabnikov dejalo, da so občutili večji volumen in moč las.

 

Maske so tudi za lase
Naslednjič, ko boste na svoj obraz nanesli svojo najljubšo kombinacijo čistilnih in razstrupljevalnih obraznih mask, se spomnite tudi na lase in jim podarite malo ljubezni. Ljudje vse bolj pogosto kupujejo maske za lase zaradi njihovih številnih koristnih lastnosti. Prava maska ​​za lase, kot je naša globinsko negovalna mineralna maska ​​za lase Lavender Mint – lahko pomaga okrepiti in navlažiti suhe in žejne lase. 

Masaža lasišča združena z nežnim pilingom
Privoščite svojemu lasišču mini spa dan. Naraščajoči trend, ki ste ga morda že zasledili na družbenih omrežjih, je odpravljanje težav z lasiščem, ki se lušči. Preden začnete s kakršno koli novo lasno rutino, priporočamo, da se posvetujete s svojim dermatologom, da izveste, kaj je najboljše za vaš tip lasišča. Vendar pa je nežna masaža lasišča v kombinaciji s hranilno bogato nego, kot je nega lasišča in las s čajevcem, lahko odličen način za vlaženje, hranjenje in lajšanje mastnega ostankov na lasišču.

 

Tea Tree (olje čajevca)
Več kot očitno je, da smo veliki oboževalci številnih dermatoloških koristi olja čajevca. Koristne lastnosti olja čajevca za kožo, ki niso nič novega, so v zadnjem času postale zelo priljubljene. Zdravilne lastnosti aromatičnega olja čajevca – na primer njegova sposobnost zmanjšanja luščenja, srbenja in draženja – so trenutno na naslovnicah vseh lepotnih revijah.