Kako oblikovati in negovati dolge, goste lase

Nega in oblikovanje dolgih las je lahko izziv. Z uporabo pravih izdelkov in pripomočkov pa lahko postane pravi užitek.

Kako oblikovati in negovati dolge, goste lase

Kateri šampon je najboljši za dolge lase?

Izbira šampona je bolj kot dolžine las odvisna od tipa las in teksture ter od tega ali so lasje barvani ali ne. Pri dolgih in gostih laseh je verjetno prva želja zmanjšati pojav lomljenja las. Zato je za ohranjanje dolgih las priporočljiv nežen in čistilen šampon, kot je Neuro Lather Shampoo. Tehnološko napreden šampon vsebuje ekskluzivno HeatCTRL®tehnologijo, ki omogoča nežno čiščenje las ter zaščito pred škodljivimi toplotnimi vplivi in poškodbami.

Želite izboljšati ali poudariti teksturo las? Osredotočite se na vaše lase, kodre, ter poiščite šampon, ki bo najbolj ustrezal lasem. Če želite lase oskrbeti z več vlage ali samo zmanjšati krepasti videz las boste v ponudbi šamponov John Paul Mitchell Systems® za kodraste lase zagotovo našli tistega, ki bo najbolje zadovoljil potrebe vaših las.

Kako se znebiti krepastega videza las?

Za najbolje ukrotiti dolge in krepaste lase je potrebno vedeti, kaj krepast videz sploh je. Pogosto je krepast videz stvar genetike ter je v glavnem viden kot poškodba lasu ali je posledica vpliva vlage. V takem primeru je lasem potrebno dati najprej nekaj osvežitve. Z globinsko masko Neuro Repair, ki bo globoko nahranila lase, ponovno vzpostavila vlago v njih ter jih pogladila. Vsi izdelki za nego iz linije Neuro vsebujejo ekskluzivno tehnologijo HeatCTRL® in so zato primerni za zmanjševanje krepastega videza kot posledice poškodb las zaradi toplotnega obdelovanja las.

Zagotovite si, da vaš trud v boju proti krepastemu videzu, ne bo zaman. Zato vedno preden začnete s toplotnim oblikovanjem las, izberite tudi primeren Neuro pripomoček.  Ne glede na to, da so vsi pripomočki iz linije Neuro označeni s pripisom HeatCTRL® Technology, bodite pozorni tudi na to, da v svojo rutino oblikovanja las vključite linijo za zaščito las - Neuro Protect in/ali Neuro Finish saj oba izdelka dokazano ščitita lase pred vlago do 8 ur. In tako se lahko poslovite od  negativnih učinkov vremena na lase.

Za še več izdelkov, ki zmanjšujejo krepast videz, lahko pobrskate po naši spletni strani.

 

 

Kateri je najboljši pripomoček za okrepitev dolgih in gostih las?

Če ste si od nekdaj želeli ravnalca za goste lase, vas bo razveselil širši ravnalec Neuro Smooth. Ravnalec je primeren za dolge in goste lase. Z izotermičnimi ravnalnimi ploščami omogoča oblikovanje tudi najbolj neukrotljivih las.

Kateri je najprimernejši kodralnik za dolge lase?

Naš najboljši kodralnik za dolge in goste lase je nova pridobitev v liniji Neuro pripomočkov: Neuro Curl XL 1.75". S svojo močno ščipalko ter daljšo in širšo izotermično kodralno cevjo omogoča hitrejše oblikovanje dolgih in krepastih las ter večji nadzor. Je odličen pripomoček za osvežitev pričeske med umivanji. Za osvežitev pričeske svetujemo, da na lase najprej nanesete Neuro Protect, nato uporabite Neuro XL za večjo definicijo, dodajanje oblike ravnim in gladkim lasem.

Lahko na debelih laseh ustvarite valove?

Seveda lahko. Iz dolgih, debelih las lahko s pomočjo novega Neuro Guide pripomočka naredite gladke valove. S svojo izredno dolgo kodralno cevjo z vgrajenim glavnikom odlično oblikuje valove kot »s plaže« na srednje dolgih oziroma dolgih laseh.

Kako oblikovati dolge lase? Najprej nanesite na lase Neuro Prime. V roke vzemite svoj priljubljeni Neuro sušilec za lase ter posušite vlažne lase. Ko so lasje suhi, vzemite Neuro Guide pripomoček. Pramene las pripravite na oblikovanje z Neuro Protect saj boste na ta način zmanjšali krepast videz las ter lase zaščitili pred toploto. Posamezne sekcije las ovijte okoli Neuro Guide kodralnika ter oblikujte naravne, gladke valove. Na končno pričesko nanesite Neuro Finish ter s tem naredite pričesko bolj obstojno.