OBLIKUJTE LASE PAMETNEJE

Vsakodnevni rituali oblikovanja pričeske so včasih prav stresni. 

OBLIKUJTE LASE PAMETNEJE

V jutranji naglici, ko vsi lovimo zadnje minute za dokončno ureditev svojega videza, je zanesljiv, hiter in kakovosten pripomoček v predalu, zlata vreden.  In celoten jutranji ritual v kopalnici postane zabaven.

Paul Mitchell Protools ponuja tako frizerjem kot tudi strankam pestro izbiro pripomočkov za oblikovanje las, ki s svojo kvaliteto in premišljeno obliko, pospešijo oblikovanje pričesk ter ustvarijo čudovite pričeske, lase pa pustijo zdrave in lepe. Izbirate lahko med visokokavostnimi in inovativnimi kodralniki in ravnalci Protools ter profesionalnimi frizerskimi krtačami in glavniki. 

 

Linijo toplotnih pripomočkov za oblikovanje odlikuje Express Ion kompleks. Gre za trenutno najnaprednejšo tehnologijo, sestavljeno iz mešanice mineralov, ki lase navlažijo ter jih zaščitijo pred toplotnimi poškodbami. Lase oblikuje od znotraj navzven, jim daje sijaj in jih navlaži.

Kvaliteten pripomoček za oblikovanje las vam bo omogočil preprosto in hitro oblikovanje pričeske. Lasje bodo ohranjali zdrav videz dlje časa. Z uporabo zaščitnih izdelkov za lase pa boste še dodatno zaščitili lase pred toplotnimi poškodbami.  

Tokrat predstavljamo Hot Off The Press. Originalni in že legendarni sprej za termično zaščito krhkih las. Je izredno učinkovit in preprečuje nastanek krepastih las, lase pa pusti lepe in zdrave.

 

Oblikujte lase pametneje. S ProTools pripomočki in zaščitnim sprejem Hot Off The Press boste lahko vaše lase občudovali dan za dnem.