KAJ PA PENA ZA LASE?

Je oblikovanje pričeske del vaše vsakodnevne lepotne rutine?

KAJ PA PENA ZA LASE?

Če pri tem ne uporabljate pene, ali se nanjo le bežno spomnite, je mogoče sedaj pravi čas, da ponovno razmislite o njeni uporabi. Na tržišču je pestra izbira pen in njihov učinek ima zelo širok spekter saj poleg tega, da pričesko utrjujejo, dajejo lasem tudi boljšo definicijo, večji volumen, ščitijo lase pred škodljivimi vplivi toplote ali oblikujejo kodre.

Vas zanima več? Poglejmo, katere vrste pen svojim strankam ponuja blagovna znamka John Paul Mitchell Systems.

INVISIBLEWEAR VOLUME WHIP
Pena za oblikovanje las z naravnim utrjevanjem. Primerna za vse, ki obožujete naravne, razmršene, vendar vseeno urejene pričeske. Lasem daje sijaj in jih nekoliko pogladi.

EXTRA-BODY SCULPTING FOAM
Oblikovalna pena za polnost in volumen. Primerna za tanjše lase, brez volumna. S svojimi sestavinami lasem povrne vlago, jim daje sijaj ter večji volumen.

SCULPTING FOAM™
Negovalna pena za oblikovanje, ki poudari teksturo las. Je dolgo obstojna, nadzira krepast videz las, lase gladi ter jim dodaja sijaj in pravo mero vlažnosti.

LAVENDER MINT CURL REFRESH FOAM
Poživi in poudari teksturo ter podaljša pričesko. Oblikovalna pena posebej namenjena kodrastim lasem, oživlja kodre in naravne valove.

SCALP CARE ANTI-THINNING ROOT LIFT FOAMOdlična za dodajanje volumna in teksture. Vsebuje posebne sestavine, ki lase napolnijo in jih naredijo debelejše. Posebej primerna za tanke in redke lase, brez volumna.

NEURO LIFT / HEATCTRL® VOLUME FOAM
Pena za volumen in termično zaščito las. lasem daje neverjeten volumen, jih neguje ter jim daje srednjo obstojnost, ki traja dolgo. Pena za volumen tudi ščiti lase pred termično obdelavo, definira kodre in valove in je odličen izdelek za popestritev običajnega oblikovanja las.


KAKO UPORABLJATI PENO ZA LASE?

  • Peno za lase nanašajte na sveže umite in z brisačo osušene lase.
  • Količina izdelka naj ne bo pretirana, tudi tukaj velja pravilo, manj je več. Zadostovala bo količina pene v velikosti jajca.
  • Izdelek nanesite na koren las in jo enakomerno porazdelite.
  • Lase nato posušite s sušilcem in krtačo. Če želite večji volumen lase med sušenjem počešite navzgor, za bolj gladek videz uporabite šobo, če pa imate kodre in jih želite poudariti, za sušenje uporabite difuzor.


KATERA PENA NAJBOLJE USTREZA VAŠEMU TIPU LAS?

Tipi las se razlikujejo in vsaka pena za lase zagotovo ne ustreza vsakemu tipu las.

 

IDEJA ZA PRIČESKO?

Poglejte in preberite si nasvete frizerskih mojstrov John Paul Mitchell Systems, v našem oddelku virtualnega stilista: Kako ustvariti naravni videz.