Praznovanje meseca Zemlje

5 načinov kako načrtujemo bolj zelen planet + kako lahko pomagate

Praznovanje meseca Zemlje

Trajnostno delovanje je bilo za nas vedno izredno pomembno. Od ustanovitve našega podjetja (1980), delujemo brez krutosti do živali in uspešno uvajamo v poslovanje zelene ideje, kot so na primer; ustanovitev kmetije na sončni pogon na Havajih, za vzgojo havajskega ingverja awapuhi, prehod na embalažo PCR (porabniško reciklirano), do izdelave vse več veganskih izdelkov. Ta mesec vračamo ljubezen Zemlji, zato vam predstavljamo nekaj naših načrtov za bolj zelen planet in idejo, kako lahko pri tem sodelujete tudi vi.





OGLEJTE SI NAŠ ZELENI NAPREDEK

Od zmanjšanja uporabe neobdelane plastike do uporabe naravnih virov in še veliko več. Zavezali smo se k zaščiti sveta okoli nas, za boljši danes in za prihodnje generacije.
Naše poročilo o vplivu na trajnostni razvoj za leto 2022 si lahko ogledate TUKAJ.





ZMANJŠAJ ♻️ PONOVNO UPORABI ♻️ RECIKLIRAJ

Medtem ko je velik del smeti mogoče reciklirati ali kompostirati, se jih le približno 13% pravilno in odgovorno zavrže. Ostalo konča na odlagališčih in lahko negativno vpliva na zdravje našega planeta. Spoznajte korake, ki jih izvajamo, da zmanjšamo te odpadke, in kako lahko tudi vi pomagate pri tem. Skupaj lahko naredimo razliko. Prenesite naš vodnik za recikliranje TUKAJ.





PRIDRUŽITE SE PRAZNANJU OB POSADITVI MILIJONU DREVES

Praznovanje je namenjeno skorajšnji izpolnitvi našega cilja, da do konca leta posadimo milijon dreves. V sodelovanju z organizacijo Reforest'Action, pomagamo v boju proti krčenju gozdov in prinašamo novo neverjetno moč dreves na območja, ki jo najbolj potrebujejo.



Uporabite kodo TEATREEE2022 in brezplačno posadite drevo TUKAJ.





IZBERITE CLEAN BEAUTY

Umivajte lase brez slabe vesti! Preizkusite nagrajene izdelke z dokazano odlično učinkovitostjo, ki so narejeni iz čistih sestavin. Inovativna embalaža izdelkov Clean Beauty je v 90% pridobljena iz odgovorno gojenega brazilskega sladkornega trsa in jo je mogoče 100% reciklirati. Čisto vsi izdelki so bili proizvedeni z uporabo 100 % certificirane čiste energije iz obnovljivih virov, ki jih proizvajajo hidroelektrarne, kar pomaga zmanjšati onesnaževanje in toplogredne pline.


POMAGAJTE NAM POLEPŠATI PLANET

Ponosni smo, da sodelujemo na čistilnih akcijah z različnimi dobrodelnimi organizacijami po vsem svetu. ZELENE KORENINE, ZELEN PLANET!