POGOVOR O BARVAH - COLIN CARUSO

Kako z novimi niansami The Demi ohranjati vodilno mesto v trendih za barvanje las. Colin Caruso.

POGOVOR O BARVAH - COLIN CARUSO

Paleta nians The Demi je bogatejša za 5 novih, vijolične in modre. Kaj lahko od njih pričakujemo?
Pričakujete lahko sijaj, živahnost in enako konsistenco kot pri vseh ostalih The Demi barvah. Gre za trendi nianse, ki delujejo same posebej.Na kakšne načine lahko uporabljamo nove vijolične in modre nianse ter kako jih lahko kombiniramo z ostalimi The Demi niansami?

Lahko jih dodate vsaki niansi (razen niansam Muted Metallics) ter tako dodate formulaciji nekoliko hladnejši pridih in večjo globino. Bodite kreativni in opazujte rezultate. Ne bojte se ustvarjati različnih formulacij – vzorčenje je ključ do uspeha. Poleg tega pa lahko poln pokrovček posamezne nianse The Demi dodate vsaki svetlejši niansi ter ustvarite nove, inovativne blond nianse.

Katere trende za barvanje las lahko še pričakujemo v tem letu?
Spremljale nas bodo hladne, bledo blond odtenki, ki sledijo navdihu iz narave. Modni bodo celo mat zelenkasti podtoni na blond laseh. Stranke si želijo individualnega pristopa, vendar obenem iščejo tudi elemente naravnega, predvsem v blond barvah. Rdeče-rjave formulacije bodo še naprej v porastu. Žadasto zelena in metalno modro-črna bodo zavladale kot formulacije za spodnje plasti. Modre, sive in bež nianse so še vedno modne kot tudi celotna paleta uravnoteženih barv, ki preprečujejo srebrn videz. Sicer pa so zdravi lasje vedno v modi.

Kako lahko frizerji prilagodijo svojim strankam te trende?
Dobro je biti pripravljen. Testirajte modne formulacije še preden stranka vstopi v salon. Ni slabšega od iskanja oziroma testiranja modne formulacije na stranki, ki bo nato opravljeno storitev tudi plačala. Uporabljajte socialna omrežja za privabljanje strank, ki bi si želela nositi nove, modne barve ter jih preizkusite. S prakso boste izpilili svoje veščine.