Stilski koktajli Clean Beauty - Vodnik

Skupaj so še lepši! Zmešajte in kombinirajte med seboj izdelke Paul Mitchell Clean Beauty za še več prednosti in večjo vsestranskost uporabe.

Stilski koktajli Clean Beauty - Vodnik

GLADKI KODRI

Naredite poseben koktajl in uporabite skupaj Anti-Frizz Leave-In Treatment in Styling Cream,da ohranite vlago in dodate definicijo s sijajem. Pro nasvet: nanesite Styling Cream kot končni izdelek za oblikovanje za definiranje las in odstranitev krepastega videza.



KODRI KOT NA PLAŽI

Za poletne kodre mokrega videza popršite lase s Heat Styling Spray od korena do konic. Nanesite Volumizing Liquid na koren las da privzdignete lase, nato nanesite Styling Cream na konice za oblikovanje gladkega končnega stila. Posušite lase s sušilcem za dodajanje volumna in zaključite oblikovanje s kodralnikom tako, da izmenično spreminjate smer kodrov in ustvarite videz razmršene teksture. Pro nasvet: za modern zaključek pričeske pustite 2,5 cm las na konicah ne skodranih.



BUJNA FEN PRIČESKA

Pred oblikovanjem nanesite Repair Leave-In Treatment na suhe ali poškodovane lase od sredine dolžin do konic za dodatno navlažitev in nego. V kolikor potrebno, na dlani iztisnite majhno količino izdelka Volumizing Liquid in vmasirajte na koren las, po dolžini in konicah. Pro nasvet: Za dodatek volumna lase posušite z okroglo krtačo.



POSKOČNA VOLUMINOZNA PRIČESKA

Za voluminozno pričesko nanesite Heat Styling Spray od sredine dolžine do konic. Nato nanesite Volumizing Liquid. Lase posušite s sušilcem in okroglo krtačo, da pogladite lase in dodate volumen. Pro nasvet: Za osvežitev pričeske drugi dan lase rahlo popršite s Heat Styling Spray in ustvarite kodre/valove s kodralnikom Express Ion Curl XL.



DEFINIRANI KODRI

Uporabite Everyday Leave-In Treatment za dodajanje vlage in večje obvladljivosti las. Popršite Heat Styling Spray na koren las in na konice. Za definirane kodre okoli obraza počešite kodre in razpršite s sušilcem Paul Mitchell Pro ToolsPro nasvet: Ko so lasje suhi s prsti nanesite na kodre Styling Cream za ustvarjanje mehkobe in gibanja.