SLIKOVITO: NOVE NIANSE POP XG, THE DEMI IN THE COLOR XG

Si želite povsem nov videz ali samo rahlo spremembo, začnete lahko pri novi barvi las z novimi mat in pastelnimi niansami Paul Mitchell.

SLIKOVITO: NOVE NIANSE POP XG, THE DEMI IN THE COLOR XG

Samorogi, morske deklice in vse ostale mistične barve vesolja bodo imele svojo moč v letu 2017! Bolj kot kadarkoli doslej si naše stranke želijo dolgo obstojne, dolgo živahne in intenzivne barve. Zato je John Paul Mitchell Systems® lansiral svojo linijo semi-permanentnih barv POP XG™.

Paul Mitchell POP XG

Želite modno barvo dusty rose? Nič lažjega, zmešajte POP XG Steel in Bordeaux ali pa zmešajte Opalescent in Purple za priljubljeno sivkino vijolično barvo. In za vse blondinke? Zmešajte Steel s Clear za čudovito pepelnato blond.

Modne barve z bogato kremno teksturo in z bogato negovalno osnovo, ki ne potrebujejo mešanja z razvijalcem. Od sedaj se je 13 živahnim niansam pridružilo še 5 NOVIH PASTELNIH NIANS.

  • Vse pastelne nianse se mešajo z vsemi ostalimi, že obstoječimi niansami POP XG™

  • Bogata kremna tekstura omogoča nadzorovan nanos za modne tehnike barvanja

  • Nanašajte na predhodno posvetljene lase v višini tona 9-10

 

Iščete barvo, ki je malo bolj trajna in ima večjo moč pokrivnosti? Poskusite The Demi: demi-permanentne barve, ki med barvanjem lase tudi izjemno negujejo, zagotavljajo bogat rezultat in čudovit sijaj.

Od sedaj so na voljo NOVE MAT IN BISERNO PEPELNATE SERIJE.

  • NOVE MAT SERIJE: imajo zelene podtone, ki pomagajo nevtralizirati neželene tople, oranžno/rdeče in medeninaste reflekse.

  • NOVE PEARL ASH (BISERNO PEPELNATE) SERIJE: imajo dimasto vijolične in naravne podtone, ki pomagajo preprečevati tople končne reflekse (ohladijo neželene tople reflekse): idealne za toniranje blond in naravno sivih las

  • Nove nianse se mešajo z vsemi ostalimi, že obstoječimi niansami The Demi

 

Za vse, ki želijo trajno, permanentno barvo, so na voljo tudi NOVE MAT NIANSE permanentnih barv Paul Mitchell the color XG.

  • NOVE MAT NIANSE imajo zelen podton, ki pomagajo nevtralizirati/odstraniti neželene tople (oranžno/rdeče) in medeninaste reflekse in ustvarjanje čistih, naravnih rezultatov.

  • Nove nianse se mešajo z vsemi ostalimi, že obstoječimi niansami the color XG.

  • Izbrana serija nians v višini tona 5-8 je idealna za vse potrebe mešanja.

 

Ne glede na to ali si želite močne ali bolj nežnejše spremembe Paul Mitchell Professional Hair Color vam ponuja profesionalne barve za vsako vašo potrebo!