PREDSTAVLJAMO: ULTIMATE COLOR REPAIR® MASK

Če barvate vaše lase zagotovo veste, da je gledanje tega, kako vaša barva počasi bledi, srce parajoča slika.

PREDSTAVLJAMO: ULTIMATE COLOR REPAIR® MASK

In veste, zakaj je uporaba pravih negovalnih izdelkov za barvane lase tako zelo pomembna. Ultimate Color Repair® sistem je postal prva izbira za nego barvanih las. In sedaj je bogatejši za novo pridobitev — Ultimate Color Repair® Mask — intenzivno obnovitveno masko, ki obnavlja poškodovane lase od znotraj navzven in preprečuje bledenje barve v sami osnovi. 

Ultimate Color Repair Mask

Kaj je: Izjemno bogata negovalna maska za barvane lase.

Kaj dela: V lase vnaša intenzivno količino kompleksa na osnovi kvinoje - Quinoa Color Repair complex - ki pomaga zakleniti barvo v las in obnovi lase od znotraj navzven. Quinoa Color Repair complex vsebuje karitejevo maslo, jojobo, olje sojinih semen in močne antioksidante, ki zagotavljajo čudovito sijoče in zdrave lase.

Kako deluje: Pomaga zakleniti barvo v las in zmanjšuje poškodbe, s tem ko ustvarja zaščitni ščit okoli kutikule, kar poudari in krepi vašo investicijo v vašo barvo las. Dodatno, bogata formula mehča kutikulo in lase pusti izjemno navlažene, sijoče in živahne!

Kako uporabiti: Lase najprej umijte s šamponom Ultimate Color Repair® Shampoo, osušite z brisačo in nanesite masko od krena do konic ter počesite z glavnikom, da enakomerno porazdelite. Pustite delovati 5-15 minut in nato izperite. Nanesite sprej Ultimate Color Repair® Triple Rescue® pred končnim oblikovanjem. Ponovite tedensko.

Recite adijo bledenju barve in pozdravite sijočo in živahno barvo las!
Več o liniji Ultimate Color Repair si preberite tu.