Praznujmo mesec posvečen Zemlji z okolju prijaznimi izdelki za nego las

Naša linija Tea Tree dokazuje, da je tudi kozmetična blagovna znamka lahko okolju prijazna ter učinkovita.

Praznujmo mesec posvečen Zemlji z okolju prijaznimi izdelki za nego las

Naša linija Tea Tree dokazuje, da je tudi kozmetična blagovna znamka lahko okolju prijazna ter učinkovita. Z nekaterimi lepotnimi favoriti kot so Tea Tree Special Shampoo, nagrajen kot najboljši izdelek na Bazaar’s Editor’s Choice Beauty 150, Tea Tree uspešno popestri in obogati čas pod tušem s svojimi rastlinskimi sestavinami in aroma terapevtskimi dišavami, primernimi za vse tipe las. Embalaža in papir sta narejena iz recikliranega materiala ter obnovljivega bambusa. Več let že sodelujemo z organizacijo Reforest’Action, okoljevarstveno organizacijo s sedežem v Parizu, ki omogoča ljudem posaditi drevo preko spletne platforme ter na ta način preprečiti krčenje gozdov. Nazadnje so člani John Paul Mitchell Systems® in organizacije Reforest’Action, po požaru, v National Angeles Forest in okolici posadili 150 mladih dreves bora.

Glavni izvršni direktor John Paul DeJoria je že dolgo zelo cenjen zaradi okolju prijaznega delovanja in poslovanja ter je bil imenovan za inovatorja leta na podelitvi nagrad za okoljevarstveni pristop »Environmental Media Awards’«.

Odkrijte kako pomemben učinek na svet imata Tea Tree in Reforest’Action*:

*Vir: reforestaction.com

Odkrij kako lahko pomagaš Tea Tree in Reforest’Action in ustvariš razliko na področjih, kjer to najbolj potrebujejo. Vtipkaj kodo TEATREE18 ter brezplačno posadi svoje drevo še danes. Za več informacij o blagodejnih učinkih dreves Tea Tree na okolje, klikni tukaj. Deli z nami, kako praznuješ mesec oz. dan posvečen Zemlji, uporabi #RootedInGreen ter nam sledi na Instagramu.