Praznovanje meseca Zemlje: rastimo skupaj

Ko gre za trajnost in pozitiven vpliv na naš planet, se lahko zdi, da dejanja ene osebe nimajo dovolj vpliva, da bi spodbudila pomembne izboljšave. Na srečo pripadate veliki skupnosti ljudi, ki si prizadevamo za spremembe. Skupaj lahko združimo moči in naredimo razliko.

 

Praznovanje meseca Zemlje: rastimo skupaj

SPICE POBUDA

Pridružili smo se pobudi za trajnostno embalažo za kozmetiko (SPICE), ki združuje podjetnike iz podobnih panog, da bi spodbudili prihodnost trajnostne embalaže. Zmanjšujemo uporabo čiste plastike s prehodom na po porabniško embalažo (PCR), preoblikovanje pokrovčkov izdelkov ter odpravo plastičnih vrečk za maloprodajo in embalaže za enkratno uporabo.



OGLJIČNO NEVTRALNE ZAVEZE

Merimo, zmanjšujemo in kompenziramo svoje emisije. Zavezani smo k doseganju podnebne nevtralnosti do leta 2050. Izredno ponosni smo, da sodelujemo s TerraPass™ pri zmanjševanju emisij zaradi krčenja gozdov ali (REDD+.)

Kaj je izravnava ogljika? Kakovostna kompenzacija ogljika, kot so projekti REDD+, zmanjšujejo emisije z zmanjšanjem, izogibanjem ali odstranjevanjem ogljika iz ozračja, hkrati pa predstavljajo sočasne koristi, kot so izboljšanje pogojev za življenje, ohranjanje biotske raznovrstnosti in prispevanje k množici ciljev trajnostnega razvoja. Čeprav so izravnave ogljika dober korak v pravo smer, bo naša dolgoročna strategija dekarbonizacija našega poslovanja, kjer bo to mogoče.



SADIMO NOVIH DODATNIH MILIJON DREVES

Z vašo pomočjo želimo skupaj zasaditi še en milijon dreves z Reforest’Action – in združujemo moči z organizacijo 1t.org, ki združuje podjetja in organizacije po vsem svetu, da bi do leta 2030 posadili bilijon dreves.

Želite sodelovati in brezplačno posaditi svoje drevo? Uporabite kodo TEATREE2023 in posadite svoje drevo TUKAJ




REGENERATIVNE KORENINE

Regenerativne korenine je novo ime naše razvijajoče se misije, ki še naprej združuje našo strast do las z našim sočutjem do ljudi in planeta. Naš cilj je sprejeti pozitivne in učinkovite ukrepe, ki pustijo ekosisteme in skupnosti, v katerih delujemo, v boljšem stanju, kot so prvotno bili.