Poletna nega las in kože

Pakiranje kovčkov pred počitnicami je običajno zapleteno in zamudno opravilo. Vsako leto se znajdemo pred isto težavo: kovček je premajhen za vse, kar želimo vzeti seboj.

Poletna nega las in kože

Letos boste lahko v potovalni kovček dodali nekaj dodatnih parov čevljev ali oblek, saj boste na dragocenemu prostoru prihranili s profesionalnimi večnamenskimi lepotnimi izdelki Paul Mitchell. Kaj pravite na to, da bi lahko seboj vzeli en izdelek, ki bo poskrbel za celovito nego vašega telesa?

UMIVANJE: Prihranite na prostoru ne na kvaliteti

 

Šampon za lase: Awapuhi Shampoo

Začnite svojo rutino umivanja las z globinskim čiščenjem lasišča in las. Ta večnamenski šampon je varen za barvane lase in učinkovito odstranjuje vse nečistoče. Dodaten bonus je, da ga lahko uporabite tudi kot gel za prhanje.

 

Trdo milo: Tea Tree Body Bar 

Uživajte v razkošni peni s poživljajočim oljem čajevca in peteršiljevimi lističi, ki nežno odstranjujejo umazanijo in odmrle kožne celice. Dodaten bonus: uporabite ga lahko tudi kot nadomestek pene za britje

 


NAHRANITEV IN VLAŽENJE: Izdelki za dvojno delovanje



Vlaženje las in kože v toplih mesecih je ključnega pomena. Dehidracija lahko povzroči poškodbe na laseh in koži, zato je potrebno v času dopustovanja uporabljati posebne izdelke, ki bodo vaše lase še dodatno zaščitili. Spodaj smo za vas pripravili nekaj večnamenskih izdelkov, ki vas zagotovo ne bodo pustili na cedilu.

Balzam za lase: The conditioner

Preizkušeni in edinstveni balzam za lase, ki resnično deluje. Zaupanja vreden, zaradi izjemnih rezultatov v glajenju lasne kutikule in hidracije las. Dodaten bonus: uporabite ga kot vlažilno kremo za telo za sijočo kožo.
 

Sprej za lase: Awapuhi Moisture Mist

Ta izdelek je ''must have'' na poletnem oddihu. Razpršite sprej po laseh za svilnato gladke pramene. Dodaten bonus: uporabite ga na obrazu za takojšnjo osvežujočo hidratacijo.


HEMP: vse kar potrebujete v eni liniji



Tudi če ste letos preveč zaposleni da bi potovali boste zagotovo vzljubili linijo Tea Tree Hemp takoj ko jo preizkusite. Ob uporabi te priročne in minimalistične lepotne linije se lahko poslovite od nelagodnih situacij, ko ste hiteli pošiljati sporočila »oprostite, zamujam, ker je gneča na cesti«, medtem ko še vedno sušite lase. Vzemite si kratek oddih od svojega natrpanega urnika z gozdno aroma terapevtsko izkušnjo – morda se boste vseeno počutili, kot da ste na dopustu!


Šampon za lase: Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash

Privoščite si kremasto razvajanje z večnamenskim izdelkom za umivanje 2 v 1. Vsestranski izvleček konoplje neguje in nežno čisti tako lase kot tudi kožo.

Balzam za lase: Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

V enem koraku obnovite lase in kožo z balzamom 2 v 1. Izvlečki konoplje, obogateni z beljakovinami, negujejo in zagotavljajo čudovite vlažilne rezultate.

Olje za lase: Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil

To negovalno olje 2 v 1 lahko uporabite na suhih ali vlažnih laseh za različne stile oblikovanja ali na koži za svilnato gladek končni izgled.

Sprej za lase: Tea Tree Hemp Multitasking Spray

Ta izdelek je resnično večnamenski saj lahko z njim oblikujete najrazličnejše pričeske. Nanesite ga na sveže oprane lase za učinek balzama brez izpiranja in preprečitev slamnatih las. Lahko ga uporabite tudi kot primer za lažje razpletanje pred oblikovanjem. Za tanke lase razpršite majhno količino izdelka na roke in nanesite od sredine las pa vse do konic.