Odkrijte številne prednosti aromaterapije

Se tudi vi sprašujete, zakaj je aromaterapija vse bolj prepoznavna, pogosto uporabljena in tako zelo priljubljena? Mi imamo odgovor … aromaterapija resnično deluje! Medtem, ko se določeni poslužujejo aromaterapije preko osvežilcev zraka, dišečih svečk in difuzorjev, je naš najljubši način uporaba aromaterapevtskih izdelkov za lase. V nadaljevanju bomo razkrili, kako lahko razvajanje z aromaterapevtskim vonjem vpliva na vaše razpoloženje in vaše lase.

Odkrijte številne prednosti aromaterapije

POŽIVITE SVOJ UM IN LASIŠČE S POPROVO METO

Študija je pokazala, da se je osebam, ki so bile izpostavljene vonju poprove mete, povečala budnost, osredotočenost in koncentracija. Poprova meta ima tudi antiseptične lastnosti, zaradi česar je idealna za globinsko čiščenje las in stimulacijo lasišča. Raziščite vse izdelke, ki vsebujejo poprovo meto TUKAJ.

POMIRITE RAZPOLOŽENJE IN NEUKROTLJIVE KODRE S SIVKO

Obstaja razlog, zakaj vonj sivke povezujemo z lajšanjem stresa in izboljšanjem spanca. Študija je pokazala, da lahko linalool, terpenski alkohol, ki ga najdemo v ekstraktu sivke, pomaga pri lajšanju tesnobe. Znan je tudi po svojih globokih negovalnih lastnostih, zaradi česar je odličen za vlaženje suhih las in krotenje neukrotljivih kodrov. Raziščite s sivko obogateno linijo TUKAJ.





DVIGNITE RAZPOLOŽENJE IN VAŠE LASE S POMOČJO LIMONE

Dokazano je, da nas lahko svež vonj, ki ga sadje oddaja, dejansko naredi srečnejše. Japonska študija je pokazala, da je 10-minutno vohanje citrusov pomagalo izboljšati razpoloženje udeležencev za kar 30 minut. Limona se pogosto uporablja tudi v izdelkih za čiščenje in prav ta čistilni učinek bo odstranil nakopičene izdelke ter olja, ki obtežijo tanke lase, ter jim tako povečal volumen.
Spoznajte izdelke, ki so obogateni z limono TUKAJ.