NOVOST! Clean Beauty Scalp

Tako profesionalci kot potrošniki dandanes aktivno raziskujejo, katere sestavine se uporabljajo v izdelkih za oblikovanje in nego las. Posledično se vedno več ljudi preusmerja k uporabi izdelkov, ki so varni, nestrupeni in neagresivni po sestavi.

NOVOST! Clean Beauty Scalp

Pravzaprav smo samo v zadnjih nekaj letih opazili vse večji odstotek strank, ki raje kupujejo čiste in naravne izdelke za lase. Ravno zato se je John Paul Mitchell System odločil svojo pestro in raznoliko ponudbo še dodatno obogatiti, in je s tem namenom ustvaril popolnoma novo, čisto, naravno linijo za lasišče – Clean Beauty Scalp. Gre za profesionalno 3 delno kolekcijo, ki vključuje šampon, balzam in terapevtske kapljice za lasišče in uspešno pomaga pri težavah z lasiščem, kot so prhljaj, srbečica, mastno, občutljivo ali suho lasišče.



Šampon Scalp Therapy nežno očisti lase ter pomaga pomiriti in obnoviti lasišče, medtem ko balzam Scalp Therapy pričara nežno, hladilno olajšanje, ne da bi lase obtežil. Terapevtske kapljice Scalp Therapy Drops za lasišče takoj pomagajo ublažiti nelagodje zaradi suhega, mastnega ali občutljivega lasišča. Nanesite jih neposredno na čisto lasišče in opazujte, kako v trenutku pomirijo in negujejo vaše lasišče.




Profesionalna linija Clean Beauty Scalp, ki je sestavljena iz čistih, trajnostno pridobljenih sestavin (od 87 do 95 % naravnega izvora), je obogatena z nežnimi rastlinami, ki pomagajo pomiriti in ponovno vzpostaviti ravnovesje vseh tipov lasišča ter zagotavljajo takojšnje olajšanje, medtem ko krepijo in hranijo vaše lase. Formula vsebuje negovalni sok vinske trte (za izboljšanje videza lasišča in las) in z antioksidanti bogat izvleček kamilice (za pomiritev lasišča in negovanje las). Prav tako je nova linija Scalp prepojena s cinkom za uravnoteženje sebuma (maščobe), hkrati pa krepi in neguje pramene. Vse te čudovite sestavine so skrbno shranjene v embalaži na biološki osnovi iz sladkornega trsa, ki jo je mogoče reciklirati. 
DOBRO ZA LASE, DOBRO ZA PLANET.