Najboljše ideje za praznično obdarovanje

Je že tu. Praznični čas, veseli december. Seznam, koga boste letos obdarili ste verjetno že napisali, mi pa vam lahko pomagamo pri izbiri daril.

Najboljše ideje za praznično obdarovanje

Odločili smo se, da vam v tem prenatrpanem obdobju priskočimo na pomoč ter vam olajšamo iskanje pravega darila. Za mamo, očeta, najboljšo prijateljico, partnerja in ostale izbrance na vašem seznamu boste v nadaljevanju zagotovo našli kaj primernega. Vse opisane darilne pakete lahko najdete v pooblaščenih salonih.

Darilo za vse tiste, ki svoj vsakdan spremenijo v modno pisto
Darilo primerno za vse ženske, ki dajejo prednost prefinjenosti in edinstvenosti. Podarite jim darilno pakiranje za obnovo las (Time to Enchant Repair Holiday Gift Set), za dodajanje sijaja (Time to Shine Smooth Holiday Gift Set) ali za zavidanja vredno oblikovanje las (Time to Impress Repair & Style Holiday Gift Set). Vsako pakiranje vsebuje posebej izbrane izdelke blagovne znamke Awapuhi Wild Ginger® ter nov izdelek, omejene izdaje, Essence of Awapuhi Fragrance. Posebna dišava ima kroglico za nanašanje ter očarljiv izoliran vonj. Dišava razvaja z notami rdeče grenivke, havajskega jasmina in lahkotnega irisa ter se mešajo z nežnimi sledmi hruške in kremne breskve. Spodnje note mošusa, cedra, divjega ingverja in jantarja pa odkrivajo očarljiv in zelo poseben vonj. Darilna pakiranja so primerna tako za zveste uporabnike blagovne znamke kot za vse nove, ki jim je prefinjenost in edinstvenost izdelkov na prvem mestu.

Darila za vse ekološko ozaveščene
Za vaše najbližje, ki se zavedajo, kako pomembna je skrb za ohranjanje okolja. Podarite jim darilno pakiranje z izdelki iz linije Tea Tree Special za obnovo las, Tea Tree Lemon Sage za polnejše lase ali Tea Tree Lavender Mint za bolj vlažne lase. Pakiran je v embalaži iz 100% recikliranega papirja in je pravi užitek za čute ter opomnik za vsakodnevne dobrote iz narave. Tea Tree skrbi za dobrobit našega okolja in sodeluje z različnimi okoljevarstvenimi organizacijami.  Tea Tree darilna pakiranja so res odlično darilo za  vse, ki sta jim pomembna tako dobro počutje kot tudi skrb za okolje.

Darila za ženske, ki ljubijo razkošno nego
MarulaOil darilna pakiranja so namenjena vsem ženskam, ki si rade privoščijo več. Darilno pakiranje v obliki razkošne torbice z bleščicami v »rose gold« barvi vsebuje dragocene izdelke za večji volumen las: Rare Oil Volumizing Shampoo in Rare Oil Volumizing Conditioner in Rare Oil Treatment Light za navlažene in mehke lase.

  

Darila za tiste, ki si zaslužijo le najboljše

Samo najboljše za vaše prijatelje. Podarite jim enega od darilnih pakiranj Paul Mitchell®. Izbirate lahko med šestimi pakiranji: »Forever Blonde All Is Bright« za vse prijatelje z blond oziroma osvetljenimi lasmi,  »Smoothing Get Festive« za glajenje in mehčanje neukrotljivih las, »Extra-Body Let’s Celebrate« za večji volumen, »Instant Moisture So Much Cheer« za vlaženje las, »Color Protect Very Merry« za zaščito in nego barvanih las. Pestra izbira izdelkov primernih za vse tipe las ter vrhunske končne rezultate. Čudovito in uporabno darilo, ki bo zagotovo prižgalo iskrice v očeh obdarjenca.

 

Darila za otroke, ki nenehno podarjajo
Z darilnimi pakiranji Paul MItchell lahko praznujete in darujete vsak dan. Paul MItchell® bo v sodelovanju z dobrodelno organizacijo BABY2BABY, obdaroval otroke iz socialno šibkejših družin in jim zagotovil milijon plenic ter za vsak prodan darilni komplet Kids Oh What Fun, otrokom podaril plastenko šampona.  Odlično darilo, ki bo tudi vam podarilo dober občutek ob obdarovanju.

 

Praznično veselje je v malih stvareh
Iščete manjše pozornosti za sodelavce in prijatelje? Poglejte našo ponudbo vrhunskih izdelkov v manjših embalažah.

 

Želimo vam lepe praznike.