NAJ TUDI LASJE UŽIVAJO NA DOPUSTU

Priročne embalaže, primerne za potovanja, bodo poskrbele, da bodo vaši lasje ustrezno negovani tudi na dopustu. 

NAJ TUDI LASJE UŽIVAJO NA DOPUSTU

Ne glede na to ali se podajate na pot z avtom, letalom, ali če ste za dopust izbrali potovanje ali počitnice. Kamorkoli vas bo zapeljala pot, boste s seboj lahko vzeli svoje najljubše izdelke blagovne znamke John Paul Mitchell Systems v priročni, potovalni embalaži. Pa srečno pot!

Potujte z izdelki Tea Tree

Linija Tea Tree Lavender Mint v priročni embalaži bo vsaki hotelski sobi ali apartmajski kopalnici vdahnila nekaj domačnosti. Šampon in balzam za lase v kombinaciji z nekaj negovalnimi maskami bodo tudi na dopustu učinkovito negovali vaše lase in jim podarili očarljivi vonj po sivki in poprovi menti. Potovanje  s svojimi najljubšimi izdelki še nikoli ni bilo tako preprosto. Manjše, bolj priročne embalaže, nalašč ustvarjene za potovanja, vam bodo poenostavile pakiranje. Prav tako enostavno se lahko na pot odpravite tudi z ostalimi Tea Tree izdelki za nego las in telesa, pakiranimi v kompletih ali posamično: Tea Tree Special, Tea Tree Lemon Sage in Tea Tee Scalp Care.

Potujte praktično

Pestra ponudba Paul Mitchellovih pripomočkov za oblikovanje vključuje tudi majhen žepni ravnalec las Express Mini Smooth. Za gladke, svilnate lase tudi na poti ter za brezskrbno preživljanje poletnih večerov kjerkoli že boste.   

Za vse moške na poti

Ohranite urejen videz tudi na poti. S potovalnim kompletom izdelkov MITCH (MITCH TRAVEL KIT) boste lahko imeli vse potrebno za popolno pričesko vedno s seboj. Priročno pakiranje, ki vključuje Double Hitter 75 ml (2 v 1 šampon in balzam), Steady Grip 75 ml(Gel z naravnim sijajem in močno obstojnostjo) in Clean Cut 10 g (Krema za oblikovanje s polmat učinkom). In v torbi bo še vedno dovolj prostora za ostalo prtljago.

Vlaženje las tudi na poti

Pravi dopust vključuje tudi osvežitev rutine lasne nege. Po vsakem sproščujočem počitniškem dnevu je potrebno lase zaščititi, obnoviti in ponovno vzpostaviti naravno ravnovesje. Naš nasvet: komplet TAKE HOME KIT AWAPUHI WILD GINGER SMOOTH AND SOFTEN, ki vsebuje Moisturizing Lather Shampoo 100 ml (Vlažilni keratinski šampon brez sulfatov) in Keratin Cream Rinse 100 ml (Dnevni keratinski balzam).  TAKE HOME KIT AWAPUHI WILD GINGER REPAIR AND REPLENISH: MirrorSmooth Shampoo 100 ml (Vlažilni šampon proti krepastim lasem) in MirrorSmooth Conditioner 100 ml (Balzam proti krepastim lasem).

 

Vse potrebno za popoln oddih.