ZAŠČITA LAS PRED ŠKODLJIVIMI VPLIVI SONCA

IZDELKI PAUL MITCHELL® SUN

Najlepša sezona v letu je vse bližje. Daljši in s soncem obsijani dnevi napovedujejo čas, ko se navadno pogosteje odpravimo na izlete in tako zelo pričakovane poletne počitnice.

ZAŠČITA LAS PRED ŠKODLJIVIMI VPLIVI SONCA

V pestrem urniku poletnih dni pa zagotovo ne zmanjka priložnosti za uporabo izdelkov za zaščito las pred škodljivimi UV žarki, vetrom, soljo in klorom.

PROTI ZBLEDELIM, SUHIM IN UNIČENIM LASEM 

Zaščita pred sončnimi žarki je zelo dobrodošla ne samo za kožo, ampak tudi za lase. Predvsem pa ni omejena samo na čas, ko ste na počitnicah ali ob morju, saj je lase priporočljivo zaščititi tudi med sprehodom po mestu ali parku.

Kvalitetni izdelki bodo vaše lase zaščitili in poskrbeli za njihovo obnovo. Zato je zelo pomembno, da izberete kvalitetne in profesionalne izdelke, ki bodo ustrezali vašemu tipu las.

  

 

Izdelke Paul Mitchell® Sun odlikuje poseben filter Uvinul® Easy, ki ga sestavlja uravnotežena in široko-spektrna mešanica filtrov UVA in UVB za učinkovito zaščito ter dolgoročno zmanjšanje poškodb las zaradi škodljivih vplivov sončnih žarkov.  

Izdelki so primerni za vse tipe las, posebej za barvane, suhe ali poškodovane. 

Poleg učinkovite zaščite pa izdelki Paul Mitchell® Sun podarijo lasem tudi ČUDOVIT VONJ, ki prikliče vonj po morskih valovih ter mehkobo cvetnih vencev in vanilje.

KATERE SESTAVINE VSEBUJEJO IZDELKI PAUL MITCHELL® SUN?

KERAVIS
(Hidrolizirana rastlinska beljakovina PG- propyl silanetriol) je dokazano izredno močan kompleks za krepitev las. Ima dvojno delovanje: prodre v notranjost lasnega vlakna ter poveča vsebnost vlage in plastičnost las. Na lasu naredi plast, ki daje lasni povrhnjici sijaj in moč.

JOJOBA (Simmondsia Chinensis)
Je sestavina s pomirjevalnim učinkom, ki jo pridobivajo iz puščavnih grmov jojobe. Lase mehča, gladi in neguje.

PANTENOL
Zagotavlja dolgotrajno vlažnost, zmanjšuje cepljenje konic, lase naredi debelejše, jim daje sijaj ter pomaga obnoviti poškodovano povrhnjico.

KOKOSOVO OLJE
(Cocos Nucifera) vsebuje pomirjevalne sestavine in daje lasem sijaj.

IZVLEČKI SONČNICE
(Helianthus Annuus) Sončnice so izpostavljene UV žarkom bolj kot vse druge rastline te vrste. Kljub temu ohranjajo lepo in nespremenjeno barvo. Izvlečki sončnice imajo namreč močen naravni zaščitni sistem, ki zagotavlja tudi našim izdelkom ohranjanje živahnih in dlje obstojnih barv las.

NEGOVALNE SESTAVINE PRIDOBLJENE IZ PŠENICE
Pomaga vzpostaviti elastičnost las in jih okrepiti. Zagotavlja gladko razčesavanje tako suhih kot tudi mokrih las in daje mehak, svilnat občutek.

VITAMIN E
Je antioksidant in ščiti celice pred prostimi radikali, vlaži in izboljšuje elastičnost.