Kaj je Clean Beauty?

Za nas je nova linija Clean Beauty še en korak bližje okolju bolj prijaznemu delovanju. Čisti izdelki, ki so premišljeno izdelani s čistimi sestavinami. Še ena stopnička višje k trajnostnemu delovanju in prihodnosti. Tukaj je Paul Mitchell® Clean Beauty.

Kaj je Clean Beauty?

VSE SE ZAČNE S ČISTIMI SESTAVINAMI

Vse formulacije linije Clean Beauty so sestavljene z naravnimi sestavinami najvišjih standardov pridelave in vključno z organsko pridelanimi rastlinskimi sestavinami, ki jih gojijo na biodinamični kmetiji.

 

KAJ POMENI »ORGANSKO«?

Za vsako sestavino posameznega Clean Beauty izdelka točno izmerijo in določijo, kolikšna je vsebnost naravnih materialov, ki jih ta sestavina vsebuje. Če je vsebnost naravnega ogljika več kot 50% je sestavina naravnega izvora.

KAJ VSEBUJE LINIJA CLEAN BEAUTY?

Linija Clean Beauty ne vsebuje parabenov, sulfatov, ftalatov, mineralnih olj, DEA, suhih alkoholov in glutena, izdelki narejeni brez testiranja na živalih. Veganske formule ki vsebujejo vse, kar si želite za svoje lase in nič, kar si ne želite.

IN TO NI VSE…

Vsaka Clean Beauty steklenica je narejena iz 90% bioosnovane plastike, ki zmanjšuje uporabo fosilnih goriv, ima manjši ogljični odtis ter se hitreje razkraja v primerjavi z navadno plastiko, ki se lahko razkraja tudi do 500 let. Paul Mitchell Clean Beauty je 100% razgradljiva. Z recikliranjem samo 10 plastičnih steklenic lahko prihranimo dovolj energije za polnjenje prenosnika za več kot 25 ur.

IZBIRA JE NAŠA

Kar dajemo na telo je ravno tako pomembno kot to, kar dajemo v telo. Z izbiro Clean Beauty izdelkov ne izberete samo izdelkov, ki so dobri za vas in ki vsebujejo organske sestavine, ampak tudi izdelke, ki so dobri za planet.

 

Izberite svoj Clean Beauty izdelek.

Preberite si več o naši zeleni zavezi.