Awapuhi Wild Ginger MIRRORSMOOTH

PREDSTAVLJAMO MIRRORSMOOTH - SISTEM ZA GLAJENJE LAS, ki dokazano deluje od zunaj navznoter.

Awapuhi Wild Ginger MIRRORSMOOTH

GLADI POVRHNJICO, ZMANJŠUJE KREPAST VIDEZ LAS, DODAJA INTENZIVEN SIJAJ IN ŠČITI PRED POŠKODBAMI TOPLOTNIH PRIPOMOČKOV.

91% BOLJ GLADKI LASJE*

67% MANJŠI VIDEZ KREPASTIH LAS DO 24 UR*

2X VEČ SIJAJA*

* Ob uporabi sistema Awapuhi Wild Ginger® MirrorSmooth™ Shampoo, Conditioner in High Gloss Primer, v primerjavi z ne negovanimi lasmi.


Edinstvena tehnologija KERAREFLECT: znanost o gladkih laseh

Naša ekskluzivna mešanica KeraReflect™ vsebuje naravno abesinsko olje za briljanten sijaj, izvleček havajskega ingverja awapuhi za optimalno vlaženje, beljakovino keratin za krepitev in sestavine za termično zaščito las. Visoko učinkovita mešanica preoblikuje krepaste, dolgočasne lase brez leska v mehke lase z MirrorSmooth zaključkom.

Tehnologija KeraReflect™ odgovarja potrebam suhih, nedisciploniranih in preveč obdelanih las ter ustvarja končni videz gladek in sijoč kot ogledalo. Preverjene sestavine zagotavljajo 3 ključne koristi:

1. Sijaj (abesinsko olje): Sestavina, ki poudarja naraven sijaj in dodaja čudovit odsev, medtem ko gladi in vlaži lase. Lasje se z lahkoto razpletajo in daje lahek, ne masten končni videz.

2. Uravnavanje vlage: Naša bistvena sestavina bogata z lipidi - izvleček awapuhija - pomaga vzpostaviti optimalno ravnovesje vlage v laseh, zato so lasje bolj gladki, mehkejši, volnejši in manj krepasti.

3. Zaščita in preventiva: Beljakovina keratin in sestavine za termično zaščito las krepijo lase in jih ščitijo pred toploto in poškodbami iz okolja.

KAKO DELUJE?

 

  1. Toplotno oblikovanje in izpostavljenost zunanjim okoljskim dejavnikom lahko privede do dolgočasnih, suhih, krepastih las.

 

  1. Mešanica abesinskega olja, izvlečka havajskega ingverja awapuhi, beljakovine keratin in sestavin za termično zaščito.

 

  1. KeraReflect™ gladi, vlaži in obnavlja lase od zunaj navznoter z MirrorSmooth rezultati.
 

Odkrijte izdelke MIRRORSMOOTH®

awapuhi wild ginger mirrorsmooth za glajenje las