Zaščitite lase pred toploto

Ste tudi vi ena tistih, ki si ne predstavlja življenja brez toplotnih pripomočkov za oblikovanje las?

Zaščitite lase pred toploto

Ravni, gladki in ubogljivi lasje so zagotovo sanje večine žensk, verjetno tudi moških. Jutranji razmršeni, vendar precej neurejeni videz zelo hitro postane všečen in urejen s pomočjo raznih toplotnih pripomočkov. Vendar pa je to lahko precej stresno in naporno za lase.

Toplota in toplotni pripomočki lasem škodujejo saj vplivajo na lasno povrhnjico, ki se začne lomiti ter povzroči krepaste, suhe in neobvladljive lase ter razcepljene konice. Zato je izrednega pomena razmislek o uporabi kvalitetnih izdelkov, ki na laseh ustvarijo zaščitni film ter jih tako zaščitijo pred poškodbami, vsakokrat ko je to potrebno.  

 

Neuro Liquid linija je bila posebej oblikovana za vse, ki si želijo lepih in zdravih las ter urejenih pričesk, ne da bi se zaradi tega odpovedali uporabi toplotnih pripomočkov. Linijo odlikuje posebna HeatCTRL tehnologija, ki je znanstveno potrjena mešanica sestavin. Aktivira se s toploto in tako zaščiti lase pred poškodbami, ki jih lahko povzroči vsakodnevno oblikovanje las s sušilcem, ravnalcem za lase ali kodralnikom.

Pestro linijo sestavljajo izdelki za nego in za oblikovanje las, ki obenem poskrbijo tudi za zanesljivo zaščito las pred poškodbami toplotnih pripomočkov;

Obstoječim izdelkom, pa sta se to pomlad pridružila še dva nova izdelka:

Z uporabo izdelkov iz kolekcije Neuro Liquid boste zaščitili vaše lase ter vaši pričeski podaljšali življenjsko dobo. Izdelki se med seboj dopolnjujejo, vam pa zagotavljajo bolj zdrave lase. Želite izvedeti še več? Z veseljem smo vam na voljo.