POGOVOR O PRIČESKAH - NOOGIE THAI

Noogie Thai, umetniški direktor

POGOVOR O PRIČESKAH - NOOGIE THAI

Linija Neuro zajema veliko odličnih izdelkov. Kateri je vaš najljubši?

Moj najljubši je najverjetneje Neuro Curl XL. Obožujem oblikovanje dolgih las in pričesk, ki izžarevajo sproščen, moderen in glamurozen videz. Kodralne cevi novega Neuro Curl XL mi omogočajo pospešiti kodranje vseh pramenov las, obenem pa, kodralna površina iz izotermnega titanija, lase ravna ter oblikuje čudovite valove.

Vemo, da pri oblikovanju pričesk rad uporabljaš izdelka Prime in Reshape. Zakaj se ta dva izdelka tako dobro dopolnjujeta?

Rad uporabljam izdelke iz linije Neuro za boljšo podporo oblikovanju. Neuro Prime in Neuro Reshape odlično delujeta skupaj saj nudita zaščito in spomin. Prime omogoča želen gladek in svilnat končni rezultat, Reshape pa mi nudi spomin za obliko, ki ga potrebujem. Oba izdelka ščitita lase pred toploto in zagotavljata čudovit videz.

 

Katera bi bila idealna stranka za uporabo izdelka Reshape?

Neuro Reshape je čudovit izdelek, primeren za vse stranke, ki oblikujejo lase s pomočjo toplotnih pripomočkov. Naj si gre za sušenje las s sušilcem, ravnanje ali kodranje, Reshape bo pomagal obnoviti lase, jih zaščititi in oblikovati, obenem pa še odličen spomin za obliko.

The Guide je novi pripomoček v liniji Neuro. Na kakšen način ga najraje uporabljaš?

Moj najljubši način uporabe Neuro Guide je ustvarjanje prefinjenih in modernih valov na srednje dolgih laseh. Izvlečni glavnik v kodralni cevi mi daje večji nadzor las pri samem oblikovanju. Glavnik mi služi za razčesavanje med kodranjem v različne smeri. S tem, ko ga spravim v cev ko pridem do konic pa ustvarja zelo moden videz in teksturo, ki si je mnogi želijo.