UREJANJE MOŠKEGA VIDEZA - odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja

Kaj je pomada? Kako deluje losjon za brado? Če ste tudi vi eden tistih, ki si prepogosto zastavlja takšna vprašanja, odgovor pa ne dobi, niste edini.

UREJANJE MOŠKEGA VIDEZA - odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja

Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo razumeti, kako posamezen izdelek deluje in kateri izdelek izbrati. Nova linija MVRCK zajema izdelke namenjene brivcem ter za vsem tistim, ki bi si za vsakodnevno nego las, brade in brk, želeli uporabljati kakovostne izdelke.

KAJ SPLOH JE POMADA? KAKO JO PRAVILNO UPORABLJATI?

Dolgi, kratki ali kodrasti lasje. Pomade so namenjene oblikovanju kratkih las. Je izredno vsestranski oblikovalec za lase in omogoča oblikovanje gladki, nazaj počesanih pričesk ali razmršenih videzov. ORIGINAL POMADE iz linije MVRCK je odlična izbira za dopolnitev vašega dnevnega rituala oblikovanja pričesk.

Koliko pomade uporabiti naenkrat?  Pri oblikovanju pričesk velja pravilo manj je več. Začnite z manjšo količino pomade, saj jo lahko kasneje dodate še ter jo enakomerno porazdelite po laseh. Oblikujte pričesko po želji. Nekaj predlogov pričesk lahko dobite tukaj.

ZAKAJ UPORABLJATI LOSJON ZA PO BRITJU? KDAJ JE PRAVI ČAS ZA NANOS LOSJONA PO BRITJU?

Ko je govora o losjonu za po britju, se zdijo stvari enostavnejše, vendar pa je tudi tukaj precej neznank. Torej, kako učinkuje losjon za po britju? Že samo ime pove, COOLING AFTERSHAVE, da je namenjen za po britju. Losjon vam bo kožo očistil ter pomagal zapreti pore ter tako preprečil neprijeten pekoč občutek na koži, saj ima tudi pomirjevalen učinek na kožo. Manjšo količino izdelka nanesite na dlani in ga nežno pregnetite. Nežno ga nanesite na obraz ter ga vmasirajte v smeri navzdol. Dober losjon za po britju, kot je Cooling Aftershave, bo pomiril in osvežil kožo na obrazu ter vam podaril občutek navlaženosti. Losjon vsebuje tudi izvleček semen ječmena, ki zmanjšajo nastanek manjših ranic.     

KAKO DELUJE OLJE ZA NEGO BRADE? KDAJ NAJ GA UPORABLJAM?

Beard Oil mehča krepaste lase z izvlečkom karitejevega masla, olje sončničnih semen ter drugih vlažilnih sestavin. Je posebej primeren za suho in grobo brado. Lahko formulacija kroti tako dolge kot zelo kratke brade. Ohranja brado mehko, sijočo in zdravega videza ter osveži vse čute s poživljajočim vonjem agave in citrusov.

KDAJ NAJ UPORABLJAM SUHO PASTO ZA OBLIKOVANJE, DRY PASTE?

Dry Paste je namenjena oblikovanju lahke teksture, brez puščanja sledi. Odlična je za ustvarjanje modnih, razmršenih in casual videzov. Suha pasta za oblikovanje daje mat končni videz in je zelo primerna za poletne mesece, ko je koža bolj nagnjena k potenju in lasje ne potrebujejo dodatnega sijaja. Je pa vsekakor izdelek, ki ga lahko uporabljate skozi vse leto.

NAMERAVAM SI PUSTITI RASTI BRADO. KAKŠNA PRIČESKA SE NAJBOLJE UJAME Z BRADO?

Čestitamo vam za novo dogodivščino. Vaša idelana oblika brade in pričeske je odvisna od več faktorjev, tudi od tipa las in oblike obraza. Vendar ne skrbite, MVRCK Barber Team je zbral na enem mestu sveže in modne videze, kombinacije pričesk in brade. Kot glavno pravilo pa velja, dolžina las in brade naj bo različna.

Imate še kakšno vprašanje? Za več nasvetov spremljajte @MVRCKBarbering, kjer vas čakata dnevno izobraževanje in nov navdih.