Nov pristop k oblikovanju pričeske

Izdelki, ki bodo dali dnevni rutini tvojega očeta spodbudo, ki jo potrebuje.

Nov pristop k oblikovanju pričeske

Če si stiskaški, je zelo možno, da si to lastnost prevzel od očeta. Seveda, vsi gledamo na stroške. Vsekakor pa obstajajo stvari, ki jih praktično moramo imeti. V nadaljevanju ti predstavljamo izdelke, ki bodo dali dnevni rutini tvojega očeta nekaj spodbude, ki jo potrebuje. Vse najboljše, dragi očetje. Danes je vaš dan.

Double Hitter

Očetje so navadno zelo zaposleni. Živijo svoja življenja ter nam svetujejo pri težavah kot so vodovodna napeljava in davki. Zakaj jim ne bi podarili izdelka, ki bi se odlično ujel v njegov že tako zaseden urnik? En sam izdelek, s katerim lahko umije in neguje lase v eni potezi. Predlagamo naslednjega favorita:   

 

Tea Tree Special Shampoo

Nobene potrebe ni, da bi se očetje po novo energijo zatekali samo h kavi. Sedaj je tu nov izdelek, ki bo s kombinacijo naravnega olja čajevca, poprove mente ter sivke poskrbel za poživitev lasišča. Svež vonj pa bo pripomogel k temu, da bo tudi tvoj oče postal jutranji tip človeka.

The Conditioner

Balzam za lase se zaradi svoje glavne sestavine, havajskega ingverja awapuhi, dobro obnese tako kot balzam za lase brez izpiranja kot tudi vlažilno sredstvo za kožo. En sam izdelek, veliko načinov uporabe. Na njem piše OČE.