Kateri je pravi šampon za vaše lase?

Umivanje las je nekaj, kar počnemo redno, ne da bi o tem veliko razmišljali toda ali ste vedeli, da je uporaba pravega šampona za lase ključnega pomena za optimalno zdravje vašega lasišča in las? 

Kateri je pravi šampon za vaše lase?

Če imate tudi vi težave z izbiro pravega šampona za lase imamo za vas dobro novico. Naši Paul Mitchell lepotni svetovalci in frizerji so se združili in za vas pripravili preprost vodnik, s katerim boste z lahkoto našli prave izdelke za vaše lase.



BARVANI LASJE

V kolikor ne uporabljate šampona, ki je posebej namenjen za barvane lase, morda svojo barvo (in denar) spirate v odtok. Za ohranjanje živahnosti in preprečevanje bledenja barve vam priporočamo, da izberete šampon brez sulfatov (brez SLS, SLES, ALS), kot je Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo. Če pa vas motijo rumenkasto - oranžni odtenki pri blond, belih ali sivih laseh izberete vijolično obarvan šampon za nevtralizacijo nezaželenih odtenkov, kot je Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo.

Raziščite šampone, ki so primerni za barvane lase.



GROBI - MOČNI LASJE

Močne in grobe lase je pogosto zelo težko zares dobro umiti saj jih je veliko. V tem primeru vam svetujemo, da se odločite se za vlažilni šampon, kot na primer Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo, saj bo lase nežno umil, da ne da bi pri tem odstranil nujno potrebno vlago. Ker pa lahko tudi grobi lasje trpijo zaradi poškodb in lomljenja ali slamnatega videza, jim bodo zelo koristile gladilne sestavine, ki jih najdemo v nagrajenem šamponu Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Shampoo.

Raziščite vse šampone za močne lase.

 

TANKI LASJE in LASJE KI SE TANJŠAJO

Ali vaši lasje takoj ''padejo dol'' ne glede na to kaj naredite? Morda razlog tiči v tem, da jih vaš trenuten šampon preveč obteži. Priporočamo vam, da izberete lahke formule, ki vsebujejo sestavine za krepitev las in lasišča, kot je pantenol, ki ga najdete v šamponu Paul Mitchell Extra-Body Shampoo. Če pa si želite volumna in preprečiti tanjšanje las, boste zagotovo navdušeni nad šamponom Tea Tree Scalp Care Anti - Thinning Shampoo.

Oglejte si vse šampone za tanke lase.

KODRASTI LASJE

Kodrasti lasje so najzahtevnejši od vseh, vendar lahko z izbiro pravega šampona v trenutku dobite definirane, čudovite in poskočne kodre. Odločite se za nežne formule, kot je Paul Mitchell Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo šampon za umivanje brez da bi poškodovali lasno kutikulo.

Raziščite vse šampone za kodraste lase.

RAVNI LASJE

Ali veste, da z uporabo pravega šampona za ravne lase lahko dejansko skrajšate čas oblikovanja? Poiščite sestavine, ki zgladijo lasno kutikulo in povdarjajo sijaj za gladek in eleganten videz. Te sestavine boste našli v šamponu Paul Mitchell Super Skinny in v šamponu Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth.

Raziščite vse šampone za ravne lase.

SUHI LASJE

So vaši lasje na otip bolj kot slama kot svila? Odločite se za izdelke z vlažilnimi sestavinami, da zagotovite intenzivno hidracijo in mehkobo vašim lasem. Preizkusite nagrajeni šampon Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate Shampoo in šampon Paul Mitchell Instant Moisture Shampoo.

Odkrijte vse šampone za suhe lase.

 

MASTNI LASJE

Mastni lasje potrebujejo globinsko čistilni šampon kot je naš najbolje prodajani šampon za lase Tea Tree Special Shampoo, ki učinkovito odstranjuje vse nečistoče in odvečno maščobo iz las in lasišča. Priporočamo vam, da se izogibate uporabi hidratantnih, vlažilnih ali gladilnih šamponov, saj spodbujajo nastajanje olja in posledično tudi mastnega lasišča. V kolikor pa si želite takojšnje rezultate in nimate časa, da bi si lahko umili lase, uporabite suhi šampon Paul Mitchell Dry Wash, ki v trenutku absorbira odvečno olje in doda lasem volumen.

Odkrijte vse šampone za mastne lase.

Še vedno niste čisto prepričani kateri je pravi šampon za vas? Pišite nam TUKAJ in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravega izdelka za vaš tip las.