Kako: Enostavna pričeska za vašo naslednjo zabavo

Čas zabav je. In če razmišljate, kakšno pričesko bi lahko imeli na naslednji zabavi ali novoletni večerji, boste nekaj namigov dobili v tem blogu.

Kako: Enostavna pričeska za vašo naslednjo zabavo

Kako: Oblikovati valovito pričesko s pridihom starih hollywoodskih filmov

Razlog, zakaj so valovite pričeske s pridihom starega Hollywooda primerne za ženske z vsemi lasnimi teksturami je v njihovi preprosti, klasični obliki, ki ustvarja pričesko primerno za vsako posebno priložnost. V nadaljevanju si preberite, kako oblikovati takšno elegantno, enostavno  in obenem svečano pričesko.

NUJNI PRIPOMOČKI: SPONKE ZA LASE / KODRALNIK / SPREJ ZA LASE / KRTAČA
1. Začnite na suhih laseh: na lase nanesite zaščitni sprej za lase Neuro™ Protect HeatCTRL® Iron Hairspray
2. Z vrha proti konicam vzemite naenkrat samo eno sekcijo las, oddeljeno na vrhnjem delu glave proti predelu za ušesom. Uporabite kodralnik Express Ion Curl® in začnite pri zgornjem delu sekcije ter povlecite skozi kodralnik tudi konice. Ko končate s kodranjem pramena, odstranite kodralnik ter nakodran pramen las spnite s sponko.
3. Postopek nadaljujte z vsemi prameni, vsakega nakodranega spnite s sponko. Ko se pomikate navzdol, lahko znižate naklon kodralnika. 
4. Ko nakodrate vse pramene las, nanesite na spete kodre lak za lase za boljšo definicijo in obstojnost.
5. Ko se kodri pohladijo, odstranite sponke in jih razčešite s krtačo MarulaOil Classic Dressing Brush. Začnite pri spodnjih sekcijah in se pomikajte navzgor. Dokončajte z lahkim sprejem Stay Strong.