ENOSTAVNI TRIKI ZA VIKEND PRIČESKE

Če ste kaj podobni nam konec tedna preživite tako, da vsrkate toliko zabave in sprostitve kot je le mogoče. In ko nenačrtovani plani za soboto »udarijo«, potrebujete enostavne trike, ki vaše lase spremenijo iz sloga zmečkane frizure do elegantnega le v nekaj minutah. Posvetovali smo se s Paul Mitchell® pro stilistko Samantho Ploskonka, da nam posreduje nekaj hitrih popravkov, ki jih vsakdo lahko poustvari.

ENOSTAVNI TRIKI ZA VIKEND PRIČESKE

Ko sem v stiski s časom in nujno potrebujem hitro preoblikovanje frizure, pogosto posežem po kitah, sproščenih kodrih/valovih s teksturo las kot iz plaže in lasnicah  - stili in pripomočki, ki jih pozna skoraj vsako dekle. Spodaj so moje najljubše pričeske, ki jih lahko dosežete v 10 minutah ali celo manj.

PO TRENINGU ALI ZA SPROŠČEN DAN NA PLAŽI: LASJE SPETI V KITO

Če želite ustvariti to krasno pričesko, velikodušno nanesite Dry Wash®, da zagotovite vašim lasem teksturo in volumen. Nato cikcakasto oddelite lase iz sprednjega dela glave vse do zadnje strani glave (ta podrobnost je toliko bolj zabavna kot je običajna oddelitev!). Nato ustvarite dve francoski kiti, zavarujte ju z elastikami in razširite kito z rahlim potegom delov navzven. Na koncu, prekrijte kiti eno pod drugo na zadnjem delu glave in ju zavarujte z lasnicami.

NEDELJSKO POZNO KOSILO: ASIMETRIČNA KITA

Ustvarite preprosto francosko kito na eni glave in jo pripnite z lasnico za ušesom, imejte v mislih, da je ta stil videti najbolje takrat, ko ga naredite na nasprotni strani, kjer nosite frufru. To je asimetričen videz, ki je odličen za vse, ki imajo radi bolj oster videz. Vendar, če želite mehkejši videz, rahlo potegnite dele las iz kite in jih razširite, tako ustvarite zaobljen učinek. Velikodušno razpršite Awapuhi Wild Ginger® Shine Spray™ in vaš stil je končan!

VEČERNI IZHOD: PONAREJEN PAŽ

To je odlična pričeska, ko imate omejen čas za ustvarjanje frizure pred večernim izhodom. Preprosto preidete iz sproščenih kodrov/valov s teksturo las kot iz plaže v lažno paž pričesko. Skrtačite lase in uporabite 1-2 pritiska Awapuhi Wild Ginger Styling Tratment Oil®, da ustvarite sijaj in mehkobo. Nato potegnite konce vaših las v čop, zvijte spete lase pod dolžino las in jih pritrdite z nekaj lasnicami. Za tiste, ki imate daljše, debelejše lase, poskusite z ohlapno kito ali 2-3 čopi. Prilagodite umestitev las, da ustvarite polno pričesko in pustite nekaj pramenov ven za mehkobo in bolj lahkoten občutek.

S temi preprostim triki lahko rečete zbogom slabim pričeskam in nikoli ne zamudite, ko gre za vaš koledar družabnega življena med vikendom!

NAPISALA: Taylor deDiego (pisec spletnih vsebin Paul Mitchell, JPMS)