BODITE NA TEKOČEM Z DOBRODELNIMI PROJEKTI

Od leta 1980 Paul Mitchell® širi kulturo dajanja in dobrodelnosti, ki gre čez zgolj podporo frizerjev po celem svetu. 

BODITE NA TEKOČEM Z DOBRODELNIMI PROJEKTI

Od pomoči otrokom in živalim do boja proti raku in brezdomstva podjetje John Paul Mitchell Systems je (in vedno je bilo) posvečeno temu, da bi pomagalo ustvariti naš planet še lepši kraj kot je. In zato ne bi mogli biti še bolj vznemirjeni ob objavi nove spletne strani Peace, Love and Happenings, ki vam bo prinašala navdihe, ki jih potrebujete, in pozitivno usmerjenost, po kateri hrepenite, da bi vsak dan postal še lepši.
Ni nobena skrivnost, da so naš vsakdan - in naši zasloni - polni žalostnih novic, zgodb in trpljenja širom po svetu. Zato moramo, še bolj kot kadarkoli prej, biti prijazni in deliti prijaznost naprej v vsaki stvari, ki jo delamo. Zgodbe predstavljene znotraj portala Peace, Love and Happenings so povečene vsemu, kar dela podjetje in znamko Paul Mitchell tako posebno. Na strani boste lahko preverili priložnosti za prostovoljno delo, nasvete iz področja zdravja in športa in sledili našemu neustavljivemu soustanovitelju John Paulu, na svojih filantropskih podvigih po celem svetu in njegovemu dajanju nazaj v imenu vseh vas frizerjev.
Ste pripravljeni narediti razliko v vašem življenju in življenju ljudi, ki vas obkrožajo? Mi mislimo, da ste! Pričnete lahko s klikom tu.

NAPISALA: WENDY HERMAN, spletna urednica JPMS