2017 NAVDIH ZA NADGRADNJO PRIČESKE: PRIČESKA V STILU BANANE

Lani je bilo vse v obvladovanju čudovitih lažnih videzov – od lažnega paža do lažne Mohawk pričeske (osrednji del las je privzdignjen na vrhu glave, hkrati pa pri straneh ne obrijemo ali postrižemo las) – vendar se v letu 2017 počutimo še nekoliko drznejši. V celoti podpiramo drzna striženja ali britja, zato v tej sezoni izkoristite svojo priložnost (zapomnite si: drzna= lepa). Za vse med nami, ki iščejo nekaj uporniškega, vendar vsestranskega, je popolna speta pričeska v stilu banane v osveženi različici, ki je primerna za vsakogar.

2017 NAVDIH ZA NADGRADNJO PRIČESKE: PRIČESKA V STILU BANANE

paul mitchell navidhi modne frizure_banana

Od rokovske in drzne do romantične in mehke, pričeska v stilu banane je pričeska, ki jo lahko nosite in spreminjate v nešteto različic skozi vse leto.
Tukaj so koraki, kako do pričeske:

1. korak:

Natupirajte lase na vrhu glave, delajte manjše sekcije in jih učvrstite s fleksibilnim delovnim sprejem, nato nežno prenesite sprednji del vaših las čez vrh, da zgladite površino.  

2. korak:

Prenesite vse vaše lase čez desno ramo in spnite lase iz levega ramena na sredini glave nazaj (lahko tudi zamenjate strani). Lasnice uredite v cik-cak vzorcu od vrha glave do tilnika.

3. korak:

Spuščene lase začnite zavijati proti strani z že pripetimi lasmi. Pri tem skrijte lasnice, ki so še vedno vidne. Uporabite še nekaj oblikovalnega spreja, da ostanejo lasje  trdno na mestu, nato pa vstavite dodatne lasnice v zvitek, da ga boste zadržali na mestu.

4. korak:

Zavijte konice las v navpičen zvitek in oblikujte lase, pripnite jih na svoje mesto - ali ohranite svoj videz malo bolj naraven tako, da nakodrate konice in jih pustite razpuščene.

5. korak:

Če želite končati s polnostjo, teksturo in fleksibilno obstojnostjo, razpršite Super Clean Spray® po celotni pričeski.

Naš najljubši del pri tem stilu? Najbolje se obnese na laseh drugi dan po umivanju. 

NAPISALA: WENDY HERMAN, spletna urednica JPMS