Predstavitev novosti pomlad 2020

Zakaj ne bi poskusili nekaj novega? Pomlad je skoraj tukaj in kar nekaj novih izdelkov prihaja na naše police za popestritev ponudbe in storitev v vaših frizerskih salonih.

Vabimo vas na predstavitev novosti, ki bo 19. 4. 2020, v Ljubljani, v BTC City.

Frizerstvo je stroka, ki se nenehno razvija, frizerji pa umetniki, ki morate držati korak s trendi in novostmi na tržišču. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo in vam vse novosti na področju profesionalnih izdelkov Paul Mitchell, v strnjeni in nazorni obliki ter v sodelovanju s člani Mič Styling Art Teama, Paul Mitchell edukatorji predstavimo.

Look & Learn seminar se bo dotaknil pestre palete novih izdelkov za oblikovanje modnih videzov in nego las. Lastnosti, uporabo in vse podrobnosti teh izdelkov bo predstavil Tomaž Turk, kreativni vodja Mič Styling in evropski trener Paul Mitchell. Blagovna znamka Paul Mitchell Systems je bogatejša za:

  • Tea Tree Lavender Mint izdelke, ki se učinkovito zoperstavljajo krepastemu videzu.
  • Awapuhi Wild Ginger nove tri izdelke, ki poenostavljajo oblikovanje brezhibnih pričesk .
  • Neuro Liquid Reshape & Restore izdelka za spominsko oblikovanje in nočno obnovo las.
  • Invisiblewear novi, sanjski trio narejen iz obstojnih sestavin, ki lahko ustvarjajo peresno lahke končne videze

Kot vsako sezono nas bodo tudi tokrat razveselile nove nianse, tokrat iz družine barv The Demi. Prihajajo Violets & Blues, vijolične in modre nianse. Odlične za toniranje in nevtraliziranje toplih tonov. Novih pet nians zagotavlja prave vijolične in modropepelnate podtone, barvna paleta pa sega od hladno blond vse do črnomodre. Njihovo delovanje in končne barvne rezultate bo z nami delil Matjaž Okorn, član Mič Styling Art Teama, vodilni edukator za barve Paul Mitchell.

Popestrite svojo ponudbo in pridobite neprecenljive informacije s strani frizerskih mojstrov. Predstavitev novosti je odlična priložnost za pridobivanje dodatnih informacij, za ohranjanje stika z ostalimi frizerji ter za sledenje trendom in vsemu, kar je novega, zanimivega ter uporabnega za rast vaših spretnosti in vašega salona.

 

Kotizacija: Brezplačen za stranke podjetja Pronega d.o.o.

Prijave: Obvezna prijava zaradi prostorskih kapacitet dvorane.

Prodajni zastopniki Paul Mitchell na terenu:
Niko Krempl, 040 363 888, niko@pronega.si (Štajerska, Prekmurje, Dolenjska, Koroška)
Dejan Sterle, 040 204 448, dejan@pronega.si (Ljubljana z okolico, Notranjska)
Sabina Satler, 051 324 977, sabina@pronega.si (Ljubljana z okolico, Notranjska)

PRONEGA - MARKETING:
T: 05 395 95 18, M: 031 691 777, e-pošta: marketing@pronega.si

Pokličite nas in si rezervirajte svoje mesto.