Hawaii seminar 2020

OBČUTITE PRAVI ALOHA DUH NA SEMINARJU PAUL MITCHELL® HAWAII

Bliža se Paul Mitchell® Hawaii Seminar, ki se bo od 25. do 30. 1. 2020 odvijal na Havajih.

Na 5 dnevni dogodek ste vabljeni vsi, ki obožujete izdelke blagovne znamke John Paul Mitchell Systems in se z njimi dnevno srečujete. Havajska dogodivščina je posvečena sprostitvi, spoznavanju, mreženju, deljenju izkušenj in učenju. Je prava osebna in profesionalna izkušnja, ki vam bo dolgo ostala v spominu. Edinstveni in intimen dogodek gosti solastnik blagovne znamke John Paul Mitchell Systems®, ki je obenem umetniški direktor za izobraževanje, Angus Mitchell. Skupaj z elitno ekipo umetniških direktorjev ter mednarodnih edukatorjev, JPMS voditeljev vam bodo pričarali sanjski izobraževalni seminar.

Blagovna znamka Paul Mitchell je od nekdaj močno navezana na Havaje, ki so naravno okolje havajskega ingverja (Awapuhi). To rastlino uporabljajo havajska ljudstva že stoletja za nego las in kože. Njene zdravilne lastnosti so ustanovitelja blagovne znamke JPMS, John Paul DeJoria in Paul Mitchell, že leta 1983 prepričale v gradnjo trajnostnega posestva, ki izkorišča izključno sončno energijo.

Pridružite se nam na 40. obletnici blagovne znamke John Paul Mitchell Systems na Havajih, kjer je ravno aloha duh začrtal prihodnost podjetja. Preživite teden dni z JPMS top umetniškimi vodji ter bodite med prvimi, ki bodo lahko uživali v predstavitvi nove kolekcije ter spoznali nove izdelke, ki prihajajo v letu 2020. Edinstvena izkušnja seminarjev posvečenim striženju, barvanju in oblikovanju pričesk ter osebnemu in profesionalnemu razvoju.

*Število mest je omejeno. Bodite med prvimi 150 udeleženci ter si rezervirajte svoje mesto zdaj. Vsi, ki boste rezervirali do 1. 10. 2019, boste prejeli tudi brezplačno vstopnico na The Gathering 2020 (vstopnica ni prenosljiva).

Več informacij in program tukaj.