KAKO: Poskrbeti za vašo barvo las

Obiskali ste frizerski salon, za kar ste porabili čas in denar. Kako zaščititi vašo investicijo in ohraniti barvo las dlje časa?

KAKO: Poskrbeti za vašo barvo las

Imate čudovito barvo las, strokovnjaki pri John Paul Mitchell Systems vam v nadaljevanju ponujajo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri tem, da vaša barva ostane še dolgo tako lepa in sijoča.



Počakajte 48 ur preden spet umijete lase
Po barvanju las, počakajte vsaj 2 dni (3 oziroma 4 je še boljše) preden ponovno umijete lase. Lasna povrhnjica potrebuje toliko časa, da se zapre ter prepreči, da bi se barva prehitro izprala.

Izberite primeren šampon in balzam za lase

Z uporabo izdelkov, ki ščitijo barvane lase, boste podaljšali življenjsko dobo barve las in njeno živahnost. Tukaj si lahko preberete nekaj informacij o najboljših izdelkih za nego barvanih las.

Med umivanji uporabite suhi šampon za nego barvanih las
Dnevno umivanje las izpira barvo las. Ohranite barvo in njeno svežino z uporabo suhih šamponov za umivanje barvanih las, kot je to Dry Wash.



Negujte lase z masko za nego las
Nanesite na lase enkrat tedensko globinsko negovalno masko kot je to Ultimate Color Repair Mask, ki lasem povrne vlago.

Zaščitite barvo pred toploto

Ohranite barvo las ter zaščitite lase pred poškodbami, ki lahko nastanejo zaradi toplotnih pripomočkov za oblikovanje ter izpostavljenosti soncu. Preizkusite: Color Protect Locking Spray.



Posebna nega za rdeče lase
Ste vedeli, da rdeča barva najhitreje zbledi? Glavni razlog je rdeča molekula, ki je največja lasna barvna molekula, ki težko prodre globoko v las. Več o ohranjanju barve las si lahko preberete tukaj.

Zaščitite blond barvo las z vijoličnim šamponom
Barvani blond lasje so bolj nagnjeni k pridobivanju bronastih refleksov. Izberite vijolično obarvane izdelke kot je Platinum Blonde in odstranite neželene rumene oziroma oranžne reflekse. Več o negi blond las si lahko preberete tukaj.

Osvežite barvo v času med obiski salona
Pozanimajte se pri vašem frizerju o Glossu za nego las ali uporabite barvni negovalni sistem Color Craft™—personaliziran sistem za nego las doma, ki vam ga bo vaš frizer zmešal posebej za vas.

Bi radi osvežili svojo pričesko? Poiščite vam najbližji salon s Paul Mitchell izdelki.