Kaj pomeni nepooblaščena prodaja?

O nepooblaščeni prodaji (ang. Diversion) govorimo takrat, ko se profesionalni frizerski izdelki prodajajo preko nepooblaščenih prodajalcev, na policah maloprodajnih trgovin, v drogerijah, na spletnih prodajnih mestih, ki jih proizvajalec ni predvidel in ne dovolil. Pogostokrat so izdelki na teh nepooblaščenih prodajnih policah stari, ukradeni, ponarejeni ali pokvarjeni in običajno tudi stanejo več! Tukaj je tudi razlog, zakaj je pomembno, da kupujete Paul Mitchell izdelke samo znotraj pooblaščenih profesionalnih frizerskih salonih in pri pooblaščenih prodajalcih.

Primerjajte in prihranite

Ko kupujete izdelek v nepooblaščeni maloprodajni trgovini ali spletni trgovini, se vam zdi, da kupujete ceneje in da boste ob nakupu prihranili. A to je daleč od resnice! Nelegalen izdelek je prešel na svoji poti do končnega kupca skozi več rok različnih prodajalcev in je zato v večini primerov še dražji od proizvajalčeve priporočene maloprodajne cene – lahko za en euro ali celo več!

Kupujte varno

Zapomnite si, da je kakovost izdelkov Paul Mitchell zagotovljena samo, če je izdelek kupljen v pooblaščenem profesionalnem frizerskem salonu in ne, ko je izdelek kupljen v drogeriji, marketih in na drugih nepooblaščenih prodajnih mestih. Obiščite naš iskalnik salonov, kjer lahko poiščete Paul Mitchell pooblaščena prodajna mesta v vaši bližini.

POMAGAJTE NAM OBDRŽATI IZDELKE PAUL MITCHELL TAM, KAMOR SODIJO: V PROFESIONALNE FRIZERSKE SALONE! ZA PRIJAVO NEPOOBLAŠČENIH PRODAJALCEV ALI PONAREJENIH IZDELKOV PROSIM POKLIČITE NA TEL. +386 5 395 95 18 ALI NA MARKETING@PRONEGA.SI